2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مم نصفشو گذاشتم امروز بیام بخونم دیدم تعصیل شده یه تاپیک خنده دارم میزنن باید بترکه ☹☹

منم همینطور انقد حرصم گرفت دیدم تعطیله😠😠😠

یک روز این را خواهی فهمید ک هیچکس تو را به خاطر خودت دوست ندارد.‌‌.‌..😏

دیشب خوندم نصفش رو گذاشتم امروز بخونمااا

همون بهتر تاپیک های خیانت بمونه تا دو هفته توی پربازدیدا

انگار دوست ندارن مردم یکمی بخندن

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.
همون دختره که با مرد زن دار رابطه داشت اونقد بحث کرد تاپیک ترکید

اون کاربر که میگفت دوازده سالگی ازدواج کردم راست میگفت؟ کاربریش ترکیده بود دیشب 

آااااامد بهار جان ها😍😍😍😍و اینک حکومت فروردینیا😍😍😍😍👑👑👑👑👑
اون کاربر که میگفت دوازده سالگی ازدواج کردم راست میگفت؟ کاربریش ترکیده بود دیشب 

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.