2777
2789
عنوان

چیکار کنیم سزارین بشیم؟😒

1985 بازدید | 152 پست

دکترم میگه هیچ بیمارستانی سزارین رو قبول نمیکنه

گفتم نامه از روانپزشک بگیرم گفت قبول نمیکنن

ای بابا من از طبیعی میترسم، چیکار کنم سزارینم کنن؟

خدایا خودت مراقب دختر کوچولوم باش  ،،،نی نی یار  کاربریمو برگردون، این سومیشه  

میخواستم بگم برو روانپزشک

ک ظاهرا قبول نمیکنن😕😕😕

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لحظه اخر شانس اوردم.. معاینه کرد که برم سوزن فشار برنم یهو گفت دخترت دستشویی کرده تو شکمت. سریع برو سزارین.. بیمارستان خصوصی برو 

نظری کن به دلم... حال دلم خوب شود.   

گفت از سازمان جهانی بهداشت گیر دادن که امار سزارین زیاده تو ایران و ممنوع شده☹️

اینم از شانس ماس😒

خدایا خودت مراقب دختر کوچولوم باش  ،،،نی نی یار  کاربریمو برگردون، این سومیشه  

بگی کمرم مشکل داره قبول نمیکنه بازم ؟

من ام ار آی دارم 

ب امید همون میخوام برم سز تامین اجتماعی

اینجا خصوصی بی دردسر سزارین میکنن ولی من دولتی میخوام برم 

۶ سال پیش هم پسرم سزارین کردم 

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭

بیمارستان خصوصی..اگر برات مقدور نی یکاری کن فشارت بالا بره ...فشار بالا ها رو سز میکنن...خدایا ببخش منو😁

خواب بودم بیدار شدم لغو کاربری شدم....دیگ ب کاربریامونم رحم نمیکنن لا مروتا😢😢از این ب بعد فقط میخوام ی گوشه بشینم گیتارمو بزنم🎻😢منو چه ب سیاست😥
دکترت بیجاکرده همه بیمارستانای خصوصی قبول میکنن

نه قبول نمیکنندمن کمیسونم رفتم قبول نکردندلگنم کوچیک بود40هفتمم تموم شده بوداخرشم بعد9ساعت دردمجبورشدن سزکنند

میگن نامه ازچشم پزشک وارتوپدروقبول میکنند

خدایا بخاطر همه چی شکر