2777
2789

ما آردو تفت میدیم شیره انگور میریزیم آب وشکرو گلاب و زعفرون فراوون و پودر هل میریزیم و همینطور یراق کاچی.

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آی ام مهربون☺

اول از همه بایسی ادویه کاچی داشته باشی مثل چهار زیره و اینا ک از عطاری میتونی تهیه کنی......روغن زرد گوسفندی حتما باشه.....روغن و اون ادویه رو با کمی زنجبیل دارچین زردچوبه و آرد برنج و کمی زعفرون یک تفت میدیم  بعد اب میریزیم و بعد نبات میندازیم توش عاااالی میشه بد شد فحشم بده

دختر تابستانم ساده احساساتی گرم
آی ام مهربون☺ اول از همه بایسی ادویه کاچی داشته باشی مثل چهار زیره و اینا ک از عطاری میتونی تهیه کن ...

ناموسا خوب نشد ... ناموسی ندین😁

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

تو روغن آرد برنج رو یه کم تفت میدی تا خوشرنگ بشه بعد هم مخلوط چهار زیره و هل رو یه کم در حد نیم دقیقه تفت میدی و آب میریزی نبات هم توش میندازی و یه مقدار زعفرون دم کرده میذاری بجوشه با هر غلظتی دلت خواست بردار از رو گاز .بعضی ها آبکی دوست دارن بعضی ها مثل حلوای شل میپسندن .

ارد رو تفت بده رنگش که طلایی شد کره یا روغن حیوانی رو اضافه کن بعد یراق کاچی و یه زره زردچوبه اضافه کن و تفت بده شکر یا شیره یا عسل رو اضافه کن 

اب حوش و یه زره گلاب و زعفران رو بریز هم بزن سریع