2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گندم۱/۲ پیمانه
گلاب۱/۳ پیمانه
شکر۱ پیمانه
آب۲ پیمانه
کره۵۰ گرم
روغن مایع۸ قاشق غذا خوری
دارچین۱ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذا 
۱
ابتدا آرد را در قابلمه ریخته و روی شعله کم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود ، در این مرحله آرد را الک کرده و دوباره داخل قابلمه بریزید .
۲
در این مرحله کره را به آرد اضافه کرده و مخلوط کنید و روغن مایع را اضافه کرده مخلوط کنید ، مرتب هم بزنید تا به رنگ دلخواه برسید .
۳
در مرحله آخر شربت را در سه مرحله اضافه کرده با همزن فنری به سرعت هم بزنید ، وقتی غلظت کاچی مانند فرنی شد شعله را خاموش کنید .
۴
تهیه شربت : ابتدا شکر و آب را روی شعله کم قرار دهید وقتی شکر آب شد دارچین ، زعفران و گلاب را اضافه کرده و مخلوط کنید و شعله را خاموش کنید .

برات پیدا کردم😝

وَمَكَروا وَمَكَرَ اللَّهُ ۖ وَاللَّهُ خَيرُ الماكِرينَ🥀
آی ام مهربون☺ اول از همه بایسی ادویه کاچی داشته باشی مثل چهار زیره و اینا ک از عطاری میتونی تهیه کن ...

فدات مهربون اینایی که گفتی به جز دارچین هیچ کدومو ندارم 😁ولی خیلی کامل گفتی ممنون

به جای شیره انگور میشه جایگزین کرد چیز دیگه دسترسی ندارم تهیه کنم

اره نبات بریز 

اما حتما ادویه های کاچی رو از عطاری بگیر 

ما میگیم دارو زاجی 

یکی از بچه ها گفت بالا 

چهارزیره و رازیانه و... 

زعفران هم بریز اخرش با کمی گلاب 

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭

کاچی بدون چهار زیره میشه یه نوع حلوای شل اگر برا خاصیتش مثل پاکسازی رحم و کم شدن دردهای جمع شدن رحم و زودتر جمع شدن رحم بخوای بخوری حتما باید چهارزیره رو استفاده کنی .ما هل سبز هل باد یه چیزی بنام قرص کمر خوراکی و چندتا چیز دیگه هم میزنیم توش .واقعا تو خونریزی ها ی بعد زایمان خیلی موثره .

کاچی بدون چهار زیره میشه یه نوع حلوای شل اگر برا خاصیتش مثل پاکسازی رحم و کم شدن دردهای جمع شدن رحم ...

قرص کمر رو تو کاچی میریزن ؟ 

من شنیده بودم اونو باید زماد کنی ب کمرت !

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭
کاچی بدون چهار زیره میشه یه نوع حلوای شل اگر برا خاصیتش مثل پاکسازی رحم و کم شدن دردهای جمع شدن رحم ...

ایران نیستم اینجور چیزا نمیتونم تهیه کنم زیره و هل و زعفرون و دارچین و اینا هست اما اون چیزای دیگه پیدا نمیشه