2777
2789

مامستاجریم۲ماهه دیگه میشه۱سال که اومدیم این خونه چاهش خیلی زودبه زودپرمیشه.حالابعضیامیگن‌گازمیکنه.چاه دستشویی وحمومون یکیه.گلاب به روتون ازتوحموم وتوالت میادبالاااااا بعدمیره پایین کم کم.یعنی هرباراینجوری میشه باوایتکس وتیرک وپودربجون توالت وحموم میفتم جوری که فک کنم دیگه کاشیهاش رنگش رفته بس تیرک میزنم.حالاشوهرم دنبال خونه دیگه میگرده تاسرسال ازاینجابریم.منم حوصله اسباب کشی ندارم.چیکارکنیم خونه قبلیمونم همینجوری بود یکی روآوردیم فنرزدداخل چاه گفت خیلی چربی گرفته بوده.بعدیه هفته هم ازاونجابیرون اومدیم بدلایلی.حالانمیدونم بعدفنرخوب شده یانه؟۲هفته پیش چاهوخالی کردیم بخدا.الان دوباره بالااومده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبقه همکفین؟؟

فک میکنم طبقه های همکف تو اپارتمانا این مسئله رو خیلی دارن

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

شنیدم چاه دستشویی که پر شد یه دونه شکمبه گوسفند پر  بندازید توش 

شکمبه کرم میزنه و کرم هم چاه را خالی میکنه 

خودم امتحان نکردم 

همسایمون میگفت امتحان کردم جواب گرفتم

خدایا  یه خونه خوب قسمتمون بکن با همسایه های خوب