2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم این کارو میکنم یه کیسه کوچولو قد کیسه چای درست کن روزا که برا خودتون غذا درست می‌کنی یه قاشق برنج بزار تو کیسه بعد بزارش تو قابلمه خورشت البته باید روغن و فلفل خیلی کم استفاده کنی خیلی خوش مزه میشه

میشه دقیق بهم دستور رو بدین

برتی درست کردن ارد برنج که میخای درست کنی یه پیمانه برنج رو خیس کن بزار شب تا صبح بمونه قشنگ خیس بخوره بعدش ابشو خالی کن بریز رو دستمال کمی ابش کشیده بشه و یه کوچولو نم داشته باشه هیلی خیلی خشک نباشه بعد بریز اسیاب کن برنجارو .بعدش هر دفعه که خواستی فرنی درست کنی نصف قاشق از آرد برنج بریز تو ظرف آب بریز روش و یه چیز که شیرینش کنه مثلا من خودم شکر نمیریزم از نبات سفید استفاده مبکنم.یه کوچولو نبات میندازم روی حرارت هی هم میزنم تا به جوش بیاد و یهکم غلیظ بشه.یه کم که سفت شد از رو حرارت بردار من خودم یه کمی هم روغن زرد میندازم توش و میدم بهش.البته اینم بگما اولاش خیلی کم بهش بده بزار معدش عادت کنه و روغن نریز بعد چندروز روغن اضافه کن

من خودم این کارو میکنم یه کیسه کوچولو قد کیسه چای درست کن روزا که برا خودتون غذا درست می‌کنی یه قاشق ...

اخه تو خورشت همه چیز هست که 

ادویه و نمک و رب و....که واس بچه خوب نیستا.واس پنج ماه منظورمه.اینا واسه هفت هشت ماه خوبه