2777
2789
عنوان

اسکن هسته ای قلب

7755 بازدید | 18 پست

متخصص قلب به مامانم گفته باید بره اسکن هسته ای قلب ،دیروز مرحله اول رو رفتیم امشب هم میخواد مرحله دوم رو بره اطرافیانتون تا حالا انجام دادن؟اطلاعاتی در موردش دارین منظورم در مورد کارهایی که بعدش میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله مادر من انجام دادن.مگه بروشور اطلاعاتی بهتون ندادن؟

در مورد مراحل انجامش کامل میدونم منطورم اینه اگه خدای نکرده بگه رگ قلبش یه مقدار گرفته آنزیو میکنن یا ....

در مورد مراحل انجامش کامل میدونم منطورم اینه اگه خدای نکرده بگه رگ قلبش یه مقدار گرفته آنزیو میکنن ی ...

اهان ، آره اگه گرفتگی نشون بده انژیو میکنن، ولی اصلا نگران نباش آنژیو اصلا خطرناک نیست مامان من پارسال آنژیو کرد بالن هم زد الانم خداروشکر مشکلی نداره

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
نتیجه اسکنش چی بود

اون موقع اسکنش چیزی نشون نداد اما تقریبا یک سال بعدش تست ورزش داد مشخص شد گرفتگی داره ی سری اسکن دیگه هم انجام داد ولی اسکن هسته ای نبود ، دکتر که مطمین شد گرفتگی داره انژیو رو پیشنهاد داد پارسالم انژیو کرد دوتا از رگهای مهم قلبش گرفتگی داشت بالن زدن براش

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد