2777
2789
عنوان

درد من

78 بازدید | 11 پست

سلام الان ده روزه سمت چپ دنده هام ورم حس میکنم و حساسیت نسبت به لمس وموقع حرکت ی درد خفیف چند تا دکتر هم رفتم ولی هیچی نفهمیدن آزمایش CBC هم دادم نرمال بود،فقط داخل آزمایش ادرار خون بود

کاربر آقا هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سابقه شن ندارم،فقط قبلش بیست روز سرفه کردم بعد اینطوری شدم

ممکنه کلیه هاتون سرما خورده باشه . چون ازمایشتون نیست نمیشه نظر داد . ولی خون در ادرار میتونه علتهای مختلفی داشته باشه .الان بهتر شدید؟

ممکنه کلیه هاتون سرما خورده باشه . چون ازمایشتون نیست نمیشه نظر داد . ولی خون در ادرار میتونه علتهای ...

کلیه مگه ربطی داره به زیردنده چپ؟الان درد بهتره ولی همش احساس سنگینی در سمت چپ زیر دنده ها دارم و این ورم دنده چپ استرس انداخته به جونم که نکنه طحالمه

کاربر آقا هستم
کلیه مگه ربطی داره به زیردنده چپ؟الان درد بهتره ولی همش احساس سنگینی در سمت چپ زیر دنده ها دارم و ای ...

ورم؟ضربه ای چیزی نخوردی؟ خب برید دکتر داخلی معاینتون بکنه 

میکروب معده داشتم،شما کسی اطرافتون مشکل طحال نداشته ببینم علائمش با من یکیه؟

ببینید اینطوری هر چیزی که بنده یا دوست دیگری بهتون بگه فقط در حد حدسیاته .و هیچ ارزشی نداره اما.ااگر خیلی نگران هستید یه دکتر داخلی دیگه مراجعه کنید .

ببینید اینطوری هر چیزی که بنده یا دوست دیگری بهتون بگه فقط در حد حدسیاته .و هیچ ارزشی نداره اما.ااگر ...

درسته ممنونم که راهنماییم کردین.سه تا دکتر داخلی رفتم،ولی خوب نشدم به دکتر هم گفتم طحالم نیست گفت نه،الانم چند روز صبر میکنم اگه خوب نشد میرم ی دکتر دیگه،ممنون

کاربر آقا هستم
درسته ممنونم که راهنماییم کردین.سه تا دکتر داخلی رفتم،ولی خوب نشدم به دکتر هم گفتم طحالم نیست گفت نه ...

ممنون حق .ممکنه درد معدتون باشه یا ورم معده یا بخاطر هلیکو باکتر باشه .به امید خدا خوب میشید .