2777
2789
عنوان

چرا,مدل مانتوهای امسال زشت اند!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1697 بازدید | 114 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفت تیر که همیشه داغونه مدلاش. برو هفت حوض یا میلاد نور

ممنونم عزیرم  میلاد نور رفتم اونجا هم پسند نکردم.ولی هفت حوض میرم ببینم میتونم پیدا کنم

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
والا کل کرجو گشتم دوس داشتم‌مدل مانتوهارو 

همه طیف سلیقه ها رگ پوشش نمیده اکترا جلو باز هستند و کوتاه .خوشگله ولی من برای خودم نمیپسندم

میشه عکس مانتو شلوارمو بزارم نظر بدید

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
٧ تير ك كلا مانتو اداري خوب ميشه پيدا كرد بقسه مانتو جالب نيست  تهرانپارس رفتي سمت نبرد يه خيا ...

سلام مبارکت باشه

مزون قیمتاش چطور بود؟

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
ممنونم عزیرم  میلاد نور رفتم اونجا هم پسند نکردم.ولی هفت حوض میرم ببینم میتونم پیدا کنم

برو کوروش.نمایندگی فنتو

برای سلامت کامل و شادمانی درخشان و جاودان خودم و عزیزانم سپاسگزارم  
هر سال زشتن. ما خونه مون هفت تيره، همش تردد داريم، هيچ وقت راحت نتونستيم انتخاب كنيم. قيمتاشم خييلى ...

لونجا هم چند تا بوتیکش خوشگله.منم میپسندم