2777
2789
مال من ۲۱ هفته ۹.۶ بود که ۲۴ هفته شد ۹ و دیگه ثابت موند تا هفته ۳۱، که دیگه دکتر طهماسب به من گفت خو ...

شما نور سرش هم اینا هم یکم بیشتر بود ؟

آزمایش تورچ هم دادید ؟

من بیست و نه هفته پنج روز ،تو سونوگرافی گفت بطن جانبی حداکثر نرمال ده میلیمتر 

بی زحمت می تونید تاپیک هام ببینید ؟

و سونوگرافی تون بزارید 

شما نور سرش هم اینا هم یکم بیشتر بود ؟ آزمایش تورچ هم دادید ؟ من بیست و نه هفته پنج روز ،تو سونوگر ...

نه ازمایشی ندادم نمی دونم اینی که گفتی چی هست

نه دور سرش چیز غیر نرمالی نبود چون تو سونو اشاره ای نشذ، البته دیدی که میری سونو پارامترها ممکنه یکی دو هفته این ور اون ور باشه

به منم همین نوشته بود حداکثر نرمال، البنه مال ۹.۶ بود 

نوشته بود یک ماه بعد چک بشه

شما هم باید هر ماه چک کنی ایشالا که بالا نمی ره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ازمایشی ندادم نمی دونم اینی که گفتی چی هست نه دور سرش چیز غیر نرمالی نبود چون تو سونو اشاره ای ن ...

اولین سونوگرافی که متوجه شدی چند هفته بود ؟

من بیست و نه هفته پنج روز نوشته بطن جانبی مغز حداکثر نرمال ده میلی 

دورسرش یه هفته بالاتره فکر کنم bpd

نمیدونم چیه ولی پسر من انومالی گفتن کیست تو سرشه  دنیا رو سرم خراب شده بود سونوی بعدی گفتن ج ...

سلام به منم گفتن از ۴ قسمت بطن ۲ قسمتش سایزش ۱۶ هست و باید برم ام ار ای دیگه خونمون شبیه کربلا شده خودمم از بین رفتم برای بچه منم دعا کنید

به دکتر گفتید تو بارداری این اتفاق افتاده و اینا 

نه دبگه دفعه اخر سونو به من گفت نرماله

دکتر طهماسب هم گفت نیاز به پیگیری نداره

البته من پسرم چون nicu بستری شد خودشون یک چکاب کامل کرده بودن که سونو مغز هم جزوش بود ولی من چیزی نگفته بودم