2777
2789
عنوان

کیا این رژیم و انجام دادن بیاین

216 بازدید | 20 پست

بعد از فوت مامانم چون نتونستم رژیم و رعایت کنم پنج کیلو چاق شدم امروز مربی باشگاه یه رژیم بهم داد گفت انجام بده گفت هر کی انجام داده راضی بوده بین چهار تا هشت کیلو لاغر میشی اومدم به همسرم گفتم کلی مسخرم کرد حالا میخوام بدونم کسی انجام داده راضی بوده اگه واقعا میشه لاغر بشم خودم شروع کنم تا بتونم بهش ثابت کنم رژیم یک هفته ای جنرال موتورز

ببین جنرال موتورز کمم بکنی بعدش بسرعت برمیگرده

من دو روزشو گرفتم چنان حریص شدم که نگو

تا یه ماه فقط میخوردم😐😐😐

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین رژیم کالری شماریه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

به منم رژیم داد گفت تا عید تخت میشه شکمت..من همه جام خوبه جز شکم یکم دارم...ولی نمیتونستم موهام میریخت..خودم از اینترنت و پزشکای تغذیه پرسیدم الان بهترشدم...زنجبی و دارچین و سبوس برنج..نون اصلا نمیخورم جز سبوس دار..برنجم هفته ایی دوبار

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
چند کیلو کم کردید

دو کیلو ولی چون چربی سوزه فقط شکمم کوچیک شده..باشگا رفتم رون پاهام ترک خورد..شوهرم گفت اصولی تمرین نمیدن..تو اول باید چربیهاتو اب کنی بعد بدنسازی بری

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
عب نداره اگه واقعا کم بکنه انجام میدم

من گرفتم ۵کیلو کم کردم ولی ۲کیلو باز چاق شدم ولی کنترل کردم دیگه چاق نشدم البته این رژیما برگشت پذیر هس

با کالری شماری هفته ای ی کیلو کم کن برگشت پذیرم نیس همه چیزم میتونی بخوری

اون رژیما احتمال ریزش مو داره

من یک بار گرفتم این رژیم رو ۴ کیلو و نیم کم کردم،خیلی سخته مخصوصا دو روز اول ،سر درد شدید گرفتم  اما ارزشش رو نداره چون سریع برمیگرده

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
دو کیلو ولی چون چربی سوزه فقط شکمم کوچیک شده..باشگا رفتم رون پاهام ترک خورد..شوهرم گفت اصولی تمرین ن ...

مربی من نمیذاره با دستگاه کار کنم اول تمرینای هوازی میده گفته حداقل شیش ماه اینجوری کار کن