2777
2789
عنوان

منوشوهرم باهم قهریم وجداییم ازهم

371 بازدید | 22 پست

بامامانبزرگم هموتوخیابون دیدن وکلی صحبت کردن،به مامانبزرگم گفته اصلاتوخونه مهرومحبت نبود؟!خونه روگرم نمیکرد؟!هروقت میرفتم بایدخودموازلای کثیفیاردمیکردم؟!وهزارتاچیزدیگ،بخدامن اینجوری نیستم ونبودم،همیشه اینطوریه برای اینک کسی مقصرندونه اونوهمه چیزومیندازه گردن من!وخودشووعیباشوپشت من قایم میکنه،وقتی شنیدم ایناروخیلی دلم شکست خیلی بی شرف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یوقتایی یه‌چیزایی از دید دیگران واقعا متفاوته

بخاطر همین میگن باید صحبت کنید و مشکلاتو بین خودتون حل‌کنید

مثلا همین کثیفی که گفتن ،شاید سطح توقع ایشون بالاتر بوده برای خانه‌داری

یا همسر من یه‌مدت به‌یکی از اقوام گفته‌بود سرش همش تو گوشیه

درصورتی که خودم متوجه کارم نبودم

دختـرے در مـن ساز امیـدوارے مینوازد...
عزیزم یوقتایی یه‌چیزایی از دید دیگران واقعا متفاوته بخاطر همین میگن باید صحبت کنید و مشکلاتو بین خو ...

بالفرض که بوده!بایدبره به فامیل بگه واونم بره همه جاروپرکنه؟!مرده بودبه خودم بگه؟!

بالفرض که بوده!بایدبره به فامیل بگه واونم بره همه جاروپرکنه؟!مرده بودبه خودم بگه؟!

اره خب این حرکت ناپسندیه

حالا یه بحثی شده ک اونم مجبور شده حرف دلشو بزنه

حالا چند وقته جدایین؟ بچه‌دارین؟

دختـرے در مـن ساز امیـدوارے مینوازد...

چن سالته؟شوهرت چن سالشه 

حواسمان هست به این رک بودن هااا.....                    حواسمان نیست که چه راحت با حرفی که در هوا رها میکنیم......چگونه یک نفررابه هم میریزیم ..چندنفررابه جان هم میریزیم ..چه سر خوردگی ها یا دلخوریها به جای میگذاریم..چقدرزخم میزنیم ..حواسمان نیست که مامیگوییم ورد میشویم ومیگذاریم به پای رک بودنمان اما کسی ممکن است گیر کند... بین کلمه های ما ...وبین قضاوت های ما بین... برداشت های ما ...دلی که میشکنیم ارزان نیست....🧡💚🖤                               
من20اون22

پس خیلی هردو بچه این 

حواسمان هست به این رک بودن هااا.....                    حواسمان نیست که چه راحت با حرفی که در هوا رها میکنیم......چگونه یک نفررابه هم میریزیم ..چندنفررابه جان هم میریزیم ..چه سر خوردگی ها یا دلخوریها به جای میگذاریم..چقدرزخم میزنیم ..حواسمان نیست که مامیگوییم ورد میشویم ومیگذاریم به پای رک بودنمان اما کسی ممکن است گیر کند... بین کلمه های ما ...وبین قضاوت های ما بین... برداشت های ما ...دلی که میشکنیم ارزان نیست....🧡💚🖤                               

باهاش صحبت کن بخدا شرایط طلاق خیلی بده شاید بعدا سنت بالا تر بره پشیمون بشی