2777
2789

سلام. 

خانوما تجربه ای دارید از اینکه شاغل بودید ولی به خاطر بچه و مسائل خانواده ترجیح دادید خانه دار بشید؟ پشیمون نشدید؟ دچار بحران نشدید؟

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!

من من من

ولي اخراج شدم

الانم يه شغل هست موندم برم يا نه چون ظهرا نميتونم برم خونه ديگه

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به دلیل اینکه فوق العاده شغل را از سنوات تا اخر امسال بر میدارند طبق نظر مجلس، عده کثیری از جمله من خودم را بازنشسته کردم وگرنه خیلی ازم کم میشد . البته به خاطر همسر و بچه هام بیشتر دارم میرم  

صد تا تخم مرغ می خریم نون می خوریم -- تو نون هم گول می خوریم

من شاغل بودم ولی وقتی باردار شدم دیدم برام خیلی سخته کار کردن، استعفا دادم، الانم خیلی راضیم که کار نمیکنم.

نسبت به وقتی شاغل بودم کمتر خرج میکنم ولی در عوض به سلامتی خودم و نینی میرسم و وقت کافی برای ورزش هم دارم 

بستگی داره شغلت چی باشه اگه کار دولتی با حقوقها خوبه،از دستش نده.بچه ها بزرگ میشن این روزهای سخت میگذره،بعدا با پولت میتونی هوای بچه هات رو داشته باشی

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست... 
من شاغل بودم ولی وقتی باردار شدم دیدم برام خیلی سخته کار کردن، استعفا دادم، الانم خیلی راضیم که کار ...

منم الان یه بچه دارم و توی فکر بچه دوم هستم. با دو تا بچه کار کردن خیلی فرسایشی میشه و بچه ها هم گناه دارن... من میگم دوران کودکی مهمترین دوران رشد بچه هستش که پیش خودم باشن. بعدش میرن مدرسه تابستون را چکار کنم. مگه میشه توی این روزگار 3-4 ماه بچه را توی خونه تنها گذاشت تا عصر! فکرش همش توی سرم هست و تصمیم گیری برام سخته...

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!