مثلا شماليا ي عدشون نميگن دعوا افتادن ميگن دعوا گرفتن
خودمم شماليم و از لفظ دعوا گرفتن هميشه تعجب ميكنم
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینجا افعال عجیب و حروف اضافه نامناسب و ... زیاد دیدم تازه بعضیها روسری رو میذارند!!!! سر کردن یا ف ...
اون ميزارن در واقع ي حذفي بينش هست
روسري روي سرم ميزارم
همچين چيزي
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
شما میگید 'دعوا افتادن'؟ فکر کنم دعوا رو میکنند! مثلا میگیم "اون دو نفر با هم دعوا کردن ...
اره افتادن و كردن هردوتارو استفاده ميكنيم
مثلا شماليا ي عدشون نميگن دعوا افتادن ميگن دعوا گرفتن خودمم شماليم و از لفظ دعوا گرفتن هميشه ...
خوب گلم جفتش اشتباس .
دعواشون شد درسته
يا دعوا كردن
هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم