2777
2789

مثلا شماليا ي عدشون نميگن دعوا افتادن ميگن دعوا گرفتن 

خودمم شماليم و از لفظ دعوا گرفتن هميشه تعجب ميكنم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فرقشو نفهمیدم دوستم که میگه النگو پوشیدم 

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
اینجا افعال عجیب و حروف اضافه نامناسب و ... زیاد دیدم تازه بعضیها روسری رو میذارند!!!! سر کردن یا ف ...

اون ميزارن در واقع ي حذفي بينش هست 

روسري روي سرم ميزارم 

همچين چيزي 

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
مثلا شماليا ي عدشون نميگن دعوا افتادن ميگن دعوا گرفتن  خودمم شماليم و از لفظ دعوا گرفتن هميشه ...

شما میگید 'دعوا افتادن'؟

فکر کنم دعوا رو میکنند!  مثلا میگیم "اون دو نفر با هم دعوا کردند"

شما میگید 'دعوا افتادن'؟ فکر کنم دعوا رو میکنند!  مثلا میگیم "اون دو نفر با هم دعوا کردن ...

اره افتادن و كردن هردوتارو استفاده ميكنيم

دعوا افتادن هم غلطه که.  دعوا کردن

درسته 

ولي اينجا دعوا افتادن بشدت رايجه😁

بدليل فراووني لهجه هاست

مثلا شماليا ي عدشون نميگن دعوا افتادن ميگن دعوا گرفتن  خودمم شماليم و از لفظ دعوا گرفتن هميشه ...

خوب گلم جفتش اشتباس .

دعواشون شد درسته

يا دعوا كردن

هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم