2777
2789
عنوان

بیاید یه چیزی بگم

433 بازدید | 18 پست

میدونید خانواده شوهرم ازم متنفرن درحدی که بهم تهمت زدن که شوهرم طلاقم بده از کارشون هم تاالان پشیمون نشدن اوایل شوهرم ازشون متنفربودم خب حقم داشت هم بخاطر اون حرفا هم بلایی که سرمن اومد بعد حرفا آرامبخشا از حال رفتنا خونریزی کردنا کابوسایی که تا الان ادامه دارن الان شوهرم خانوادش دیگه اونم دوست ندارن منم میخوام یه کاری کنم بگید درسته یا نه یا اینکه من خرم

چه کاری؟؟

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید شوهرم ازشون متنفربود خو فقط خواستن از دل شوهزم دربیارن منو هیچ حساب نکردن بعد الان دیدن شوهرم محلشون نداد موفق به طلاق من نشدن از اونم دست کشیدن

میخوام برم دعای محبت بگیرم اخه شوهزم الان داره غصه میخوره همش میگه انگار من بچشون نیستم و فلان خیلی تنها جز من هیچکیو نداره منم بخدا ازشون در حد مرگ متنفرما ولی دلم نمیاد شوهرمو ابنجور ببینم به نطرتون خرم؟

عزیزم متاسف شدم

ولی تجربه به من ثابت کرده اینجا جای خوبی برای درد دل کردن نیست حقیقتا اینحا زنان علیه زنان خیلی بیداد میکنه 

همه اینجوری نیستنا ولی دهن و اعصابت اروم تره اگر مسائل خصوصیتو اینجا نگی فدات شم عزیزم😘

و دیگر هیچ...

یعنی چی؟چیکارمیکنن مثلا زنان علیه زنان

همیشه اونی که درد دل میکنه متهم میکنن جوری رفتار میکنن انگار اون مقصره حرف بد میزنن میدونی خیلیا اینجا اصلا معلوم نیست با چی موافق و با چی مخالفن 

و دیگر هیچ...