2777
2789
عنوان

کدوم مدل ناخون برای زیر بیست سال خوبه👸

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیز😶

حواست باشه عزیزم هیچ جوره نماز و غسل نداره هاااا

خلاصه از خدا دورت میکنه 

بماند که چقدر برا سلامتی ضرر داره

هیچ چیزی ارزش دور شدن از خدا رو نداره

ناخنای خودت رو خوشکل کن

کشوری که داره ماهواره و پهپاد و موشک و تانک می‌سازه رواست مردمش تو پراید و پژو جنازه بشن؟! 
حواست باشه عزیزم هیچ جوره نماز و غسل نداره هاااا خلاصه از خدا دورت میکنه  بماند که چقدر برا س ...

میدونم عزیزم دو هفته ای در میارم😢

تیکر رسیدن به آرزومه😍⭐                             خدایاشکرت🙂❤️                                         🕊️✨
ناخن کوتاه اینطوری ☝☝☝☝

اره قشنگه منم کوتاه میخوام بکارم 😊

تیکر رسیدن به آرزومه😍⭐                             خدایاشکرت🙂❤️                                         🕊️✨
شما مدل داری بزار عزیز😍

من کلا با  ناخن کاشتن موافق نیستم و به نظرم زیبایی نداره اصلا  ناخنای خودتون رو تقویت کنین خیلی زیبا تر و شکیل تر هست 

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید
اینجوری ،البته اندازه ی ناخن مد نظرمه نه طرحش 

ناخونای خودم همین فرم و همین اندازست

من کلا با  ناخن کاشتن موافق نیستم و به نظرم زیبایی نداره اصلا  ناخنای خودتون رو تقویت کنین ...

باشه ممنون بابت نظرت 😍💗

پس ناخونهای خودت بهتره .طبیعی ترم هست 

اره ولی نمیدونم چرا عاشق کاشته ناخنم فقط یبار کاشتم نه ماه پیش