2777
2789
عنوان

خاهشا هرکس درک نمیکنه نیاد نظربده

| مشاهده متن کامل بحث + 3879 بازدید | 237 پست
وای خدایا😐😐 حداقل یک روز برو تو مراکز ناباروری صف اهدا تخمک رو ببین فقط نگاه کن چند نفر با شوهراش ...

عزیزم شاید خود زوجین مشکل دارن و تو شرایط طبیعی نمیتونن بچه دار شن و باید با روش های آزمایشگاهی بچه دار شن، دلیل نمیشه بگی برا اهدا اومدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر بار میام تو این تاپیکا تا چندین صفحه فقط علامت سوالای شرعی و مذهبی و درگیریهای عاطفی کاربرهای دیگه رو میبسنم واقعا غصه میخورم 

چطور فکر میکنید این سوالات فقط از ذهن شما عبور کرده و قبلا استارتر و همسرش بهش فکر نکردن و به نتیجه نرسیدن؟ چرا بازخواستش میکنید چطور به خودتون اجازه میدید راه و روشهای دیگه ای رو پیشنهاد بدید با هر بار علامت سوال شما اون به خودش میگه خوشبحالش که اصلا نمیدونه اینچیزا یعنی چی. اونوقت از خدا دلگیرتر میشه و دلش بیشتر میگیره.‌

شمارو قسم میدم به هر دین و ایمانی که دارید خوشمزگیهاتون سوال جواباتون و علامت سوالاتون رو نیارید تو این تاپیکها بزارید بنده خدا به جواب سوالش برسه نه اینکه با این حالش تا چند صفحه به سوالای شما جواب بده.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
من با دکتر خودم پیش رفتم  یه سری دارو مصرف میکنی روز سوم سونوگرافی و دوباره داروی جدید. روز ۱۲ ...

زمانبر هم هست 

بعد تخمک کشی عمل هست 

Daisypath Anniversary tickers همسرم دوست دارم .... میدانم دوستم داری .... دوست داشتنی های ما تا ابد ادامه دارد.
عزیزم شاید خود زوجین مشکل دارن و تو شرایط طبیعی نمیتونن بچه دار شن و باید با روش های آزمایشگاهی بچه ...

چرا انقدر رو اطلاعات بی پایه و اساست اصرار داری؟😆اصلا اهدا تخمک چه ربطی به این قضایا داره؟ تنها شرطش داشتن یک عدد بچه سالم و رضایت همسر هست. تمام‌.

من خودم جزو اهدا کننده ها بودم اونوقت نمیدونم کی برای اهدا اومده ؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
من هر بار میام تو این تاپیکا تا چندین صفحه فقط علامت سوالای شرعی و مذهبی و درگیریهای عاطفی کاربرهای ...

عزیزم همه این شرایطو نداشتن.همه درک نمیکنن.نمونش خود من‌.اولین باره دارم میبینم کسی اینجوری میگه. و اینجوری درخاست میده.

اما  خود من بفکر افتادم چرا وقتی اینجور چیزی هست و اصلا چون درگیرش نبودم به چشمم نمیومده حالا چرا نخام به کسیکه نیاز داره کم کنم! کار خیرم هست

شما شاید ترجیح بدی ولی همه خانما رو با خودت جمع نبند یه زن سالم با رحم و تخمک سالم وقتی توانایی بار ...

از خود گذشتگی ....

همین چندوقت پیش یه آقایی تاپیک زده بود اگه اشتباه نکنم کاربریش کوروش بود

میگفت ۳۲ سالشه ۱۴ ساله ازدواج کرده زنش بچه دار نمیشه

اینم میگفت بچه خودمو میخوام

میگفت زنمو طلاق نمیدم اما کسی رو نشون کردم.

همه ریختیم سرش که چقدر خودخواهی

😏😏😏

حالا میبینم خانم ها هم خودخواهن...

البته استارتر قضیش فرق داره و واقعا حق داره اسپرم اهدایی بگیره... منظورم بعضی خانم های دیگه بود.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
از خود گذشتگی .... همین چندوقت پیش یه آقایی تاپیک زده بود اگه اشتباه نکنم کاربریش کوروش بود میگفت ...

یعنی ایشون تخمک سالم داره اگه اسپرم اهدایی رو که به راحتی باهاش میتونه بچه خودشو داشته باشه و با شوهرش زندگی نرمال خودشونو ادامه بده فراموش کنه و بره تو نوبت بعد ده سال بچه غریبه پرورشگاه رو بیاره بزرگ کنه از خود گذشتگی کرده؟ در حق کی اونوقت؟ بچه پرورشگاه مگه بچه شوهرشه که در قبالش از خود گذشتگی کنه؟