2777
2789
عنوان

خاهشا هرکس درک نمیکنه نیاد نظربده

| مشاهده متن کامل بحث + 3879 بازدید | 237 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرکز ناباروری ابن سینا سر زدی؟؟؟

شوهر خواهرم صفر صفر بود

الان دختر خودش 1سالشه

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
یعنی الان اسپرم میخای .اخه عزیزم کی حاضره بچشو ب کسی بده .انشالله خدا واست معجزه کنه و بی دردسر بهت ...

بچه کجا بود عزیزم،اسپرم که چیزی نیست دیگه،ولی اینجوری نمیشه،باید طرفین اصلا همو نبینن

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

من اطلاعی ندارم اما اومدم بگم یکی از اشناهامون درعین ناباوری وبعداز کلی عمل وجواب قطعی دکترها که غیر ممکنه باردار بشه بعد از ۱۳سال یه دخمل ناز خدابهش هدیه داد امیدت به خداباشه که ارحم الراحمین هست

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖

شوهرتو تقویت کن مکمل بهش زیاد بده از وایفای دور نگهش دار بهش بگو ورزش کنه😝 فامیل ماهم صفر بود الان یه کاکل زری داره

وَمَكَروا وَمَكَرَ اللَّهُ ۖ وَاللَّهُ خَيرُ الماكِرينَ🥀

اشکال نداره شما بچه خودتون را دارید. 

الان تخمک و اسپرم خیلی ها تو بانک مراکز, ناباروری هست

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم من نمره مورد احتیاجم را توی امتحان 11/اسفند/97 آوردم.من قبول شدم چقدر عالیه شکرت. 
چیو درک نمیکنیم الان؟؟؟ ولی من دیدم کسایی رو که با همین وضعیت شما با طب سنتی جواب گرفتن و اسپر ...

اره من رفته بودم دکتر یه خانومه اومده بود ۳.۴ نفر ساپورتش میکردن بعدا یه پیرزنه همراهش بود گفت بعد ۱۵ سال با طب سنتی حامله شده