2777
2789

من امروز ابروهامو میکرو کردم ولی فرمشون رو دوس ندارم میخوام آب بزنم و پمادم نزنم 

آیا اینطوری میریزه و تو ترمیم میتونم ی فرم دیگه بگم برام بزنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته به من گفته بودن صابون قاتل تتو هست. من تا مدتها صابون و شوینده استفاده نمی کردم. اگه میخوای پاک بشه با شوینده و صابون بشور. 

در هر صورت بعد یکی دو ماه تقریباً محو میشه که باید رفت ترمیم.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
البته به من گفته بودن صابون قاتل تتو هست. من تا مدتها صابون و شوینده استفاده نمی کردم. اگه میخوای پا ...

این بین 6 ماه تا 8 ماه 

بیس روز بعدم گفته بیا ترمیم 

هم رنگشو دوس ندارم و هم فرمشو ولی خب خیلی طبیعی انجام داده

این بین 6 ماه تا 8 ماه  بیس روز بعدم گفته بیا ترمیم  هم رنگشو دوس ندارم و هم فرمشو ولی خ ...

رنگش که کمرنگتر میشه بعد یه هفته. ولی فرمش رو تا ترمیم باید صبر کنی. ترمیم رو دیرتر برو که بیشتر پاک بشه شاید بشه تغییر داد.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
مث هاشور ولی طبیعی  نه تو عکس خطوط معلوم نیس

من ابرومو سایه زدم مدل ورنگ واقیعیشو تقریبا ۲۰ روز یک ماه بعد نشون میده انا درمورد میکرو نمیدونم

بنده یک عدد معتاد هستم،معتاد نی نی سایت  
این بین 6 ماه تا 8 ماه  بیس روز بعدم گفته بیا ترمیم  هم رنگشو دوس ندارم و هم فرمشو ولی خ ...

چقدر شد ؟ 

سفارش تایپ ، ترجمه ، پایان نامه و Spss پذیرفته میشود... عکس بفرست، صدا بفرست ، تایپ شده تحویل بگیر