hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 عنوان میشه یااا ن؟؟ 164 بازدید | 19 پست ممکنه یکی علایم نداشته باشه ولی باردار باشه من الان دو روز از پریودم گذشته ولی نشدم هیچ علایمی ندارم فقط کمردرد خیلی خفیف 😔 برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆ 1397/12/20 | 21:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
autumngirl عضویت: 1396/05/27 تعداد پست: 3603 اره عزیزم من سرپسرم هیچ علائمی جزعقب انداختن نداشتم چخبرتونه؟؟ چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)
hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 اینجور مواقع به هیییچی نمیشه اعتماد کرد ینی نیستم😔 برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆
j1sam1m8877 عضویت: 1394/03/30 تعداد پست: 5282 ینی نیستم😔 دوروز تاخیر داشتی خوب تست بده 💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖
hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 اره عزیزم من سرپسرم هیچ علائمی جزعقب انداختن نداشتم واقعا ینی میشه توروخدا واسم یکم بگین چجوری شد بعد چن روز عقب انداختن بیبی زدین❤ برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆
hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 چرا ک ن وای خداکنه باشم واسم دعا کنین خواهش میکنم❤ برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆
hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 دوروز تاخیر داشتی خوب تست بده میترسم خیلی میترسم بازم منفی باشه😭 برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆
autumngirl عضویت: 1396/05/27 تعداد پست: 3603 واقعا ینی میشه توروخدا واسم یکم بگین چجوری شد بعد چن روز عقب انداختن بیبی زدین❤ سه هفته فک کنم شده بودشایدم بیشترمن اصلامنتظرنبودم تازه ازدواج کرده بودم فکرکردم مشکلی چیزی دارم ک پریودنمیشم رفتم دکترگف اول بیبی بزن زدم دیدم مثبته وشوکه شدم چخبرتونه؟؟ چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)
hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 چرا نشه علایم ک واسه ۹ هفتگی به بعده 🤗 انشالله که باشه واسم دعا کن❤ برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆