2777
2789
سینه هام یه هفته است به شدت درد می کنه و زیر دلم هم تیرهای کوچیک می کشید و اینکه خیلی اشتهام زیاد شد ...

اخ نگو عزیزم همه این علائم ها رو داشتم منم امروز پریود شدم 

سینه درد دل درد لکه بینی اخ اخ 

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد😍خدا رو شکر مامان شدم😍 خدایا دختر خوشگلمو سالم بغل بگیریم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ نگو عزیزم همه این علائم ها رو داشتم منم امروز پریود شدم  سینه درد دل درد لکه بینی اخ اخ&nbs ...

اخ یعنی هفته دهم سقط شد؟؟؟

خدا جونم شکرت...و توکل علی الحی الذی لا یموت...لا حول و لا قوه الا بالله... انما اذا اراد شیئ ان یقول له کن فیکون فسبحان الذی بیده ملکوت کل شی و الیه ترجعون
خداراشکر مبارک باشه عزیزم. یعنی میشه دیگه منم نتیجه بگیرم؟ شما اون ماه کار خاصی انجام داده بودی مثلا ...

ممنونم عزیزم.انشاالله نتیجه میگیری‌.

من قبلش دو تا سقط داشتم و تقریبا بک سال تحت نظر و درمان بودم.کلی مشکلات رحمی و زنان داشتم اما خدا رو شکر طبیعی باردار شدم.ختم حدیث کسا گرفتم مطمئنم دعای پنج تن بوده.

تا پنج هفته هر سه شنبه حدیث کسا رو یکبار به نیت پنج تن و برای بچه دار شدنت میخونی.از ته قلبت بخون انشاالله به پنج هفته نرسیده بارداری.خیلی ها از این ختم حاجت گرفتن و بچه دار شدند.من یه نذری هم همراه با این ختم کردم که اگه بچه دار شدم برای یه تعداد از کسایی که بچه دار نمیشن این ختم و بگیرم.

انشاالله تو هم به زودی بارداری عزیزم.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
ممنونم عزیزم.انشاالله نتیجه میگیری‌. من قبلش دو تا سقط داشتم و تقریبا بک سال تحت نظر و درمان بودم.ک ...

چقدر عالی خوشحالم برات عزیزم. ائمه که بدن ان شاءالله بچه سالم و صالح میدن بهت. منم چهله حدیث کساء گرفته بودمم هر روز می خوندم حدیث کسا را توسل به امام حسن داشتم برا همین خیلی امیدوار بودم اما بازم انگار صلاح خدا نبوده     .... من و شوهرم به گفته دکتر ها سالم هستیم اما دو بار  ای یو ای ناموفق هم داشتم...

خدا جونم شکرت...و توکل علی الحی الذی لا یموت...لا حول و لا قوه الا بالله... انما اذا اراد شیئ ان یقول له کن فیکون فسبحان الذی بیده ملکوت کل شی و الیه ترجعون
چقدر عالی خوشحالم برات عزیزم. ائمه که بدن ان شاءالله بچه سالم و صالح میدن بهت. منم چهله حدیث کساء گر ...

توکل کن به خدا عزیزم.هر وقت صلاح بدونه خوبش و بهتون میده منم بعد از دو تا سقط هام اینقدر افسرده و نا امید بودم که نگو تما خدا خودش خوب میدونه کی دست آدم و بگیره...

از رحمت خدا ناامید نشو عزیزم انشاالله به زودی مادر میشی گلم.

فقط بهترین راه و بهترین درمان نداشتن استرس و بی خیالیه عزیزم.

بازم امیدوارم این علائمی که داری نشونه های بارداریت باشه.

توکل کن به خدا عزیزم.هر وقت صلاح بدونه خوبش و بهتون میده منم بعد از دو تا سقط هام اینقدر افسرده و نا ...

قربونت برم ممنونم. اما من 1 ساله ازدواج کردم و دیگه سنم هم بالا رفته 37 سالمه و توان جسمی و روحیم خیلی کم شده اگه می خواست بده دیگه همین ماه باید می داد...اگر کافر بودم ارزوی مرگم را می کردم...

شما که بارداری

نه تو تاپتیک قانون جذبم😁

دارم نی نیمو جذب میکنم

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد😍خدا رو شکر مامان شدم😍 خدایا دختر خوشگلمو سالم بغل بگیریم 😍
قربونت برم ممنونم. اما من 1 ساله ازدواج کردم و دیگه سنم هم بالا رفته 37 سالمه و توان جسمی و روحیم خی ...

عزیزم اینجوری نگو.😢😢😢

یکی از فامیلامون بالای ۴۰ سالشه تازه امسال بچه دار شد.

آدم نمیدونه صلاحش تو چیه.

انشاالله همین ماه باردار باشی گلم.

ایشالله که مامان میشی به زودی ❤

ممنونم عزیزم 😍

قربونت برم ممنونم. اما من 1 ساله ازدواج کردم و دیگه سنم هم بالا رفته 37 سالمه و توان جسمی و روحیم خی ...

12 ساله ازدواج کردم 2 اش افتاد نزدیک 13 داره میشه... ممنونم عزیزم قربونت خدا نگهدار خودت و نینی عزیزت

عزیزم اینجوری نگو.😢😢😢 یکی از فامیلامون بالای ۴۰ سالشه تازه امسال بچه دار شد. آدم نمیدونه صلاحش ...

رفتم آز دادم منفی بود. بازم ممون از دلداری ات عزیزم.

رفتم آز دادم منفی بود. بازم ممون از دلداری ات عزیزم.

انشاالله ماه بعد نتیجه میگیری گلم.

اون ختم ۵ هفته ای حدیث کسا رو که گفتم بگیر امروز هم سه شنبست از همین امروز میتونی شروع کنی.میدونم همه ی راه ها رو رفتی ولی اینم امتحان کن انشاالله به حق فاطمه ی زهرا نتیجه میگیری عزیزم.