2777
2789
عنوان

عصابم خورده از دست این مادرشوهرم

342 بازدید | 28 پست

تو هرکاری دخالت میکنه شعورش نمیکشه  ک تو بعضی چیزا نباید نظر بده موندم چیکار کنم همش وقتی میاد خونمون میگی اومده بازرسی میاد انگشتشو میکشه این ور اون ور میگه نگا چ خاکی نشسته بقران دارم دیوونه میشم اصلا  قشنگ نیس این کارا هرموقه میاد استرس میگیرم ک باز میخواد ب چی گیر بده مثل فک کن در حدی ک من تو خونه از ی چیزی خوشم نیاد جمعش کنم یا جاشو عوض کنم میاد جاشو باب میل خودش تغییر میده اگ ببینه خونم کثیفه سریع یا با جاریم مقایسه میکنه یا ب زن سابق شوهرم !!!چندبار بشوهرم اعتراض کردم عصبانی شده هزار جور قسم خورده گفته قبلی از خونش گ..ه میبارید کی خونش تمیز بود اینهمه احترامشونو نگهمیدارم اینهمه هرچی بگن جیکم در نمیاد تهشم جاریم ک کار خودشو میکنه و خیلی شیک میرینه بالا هیکل اینا از من بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم ی هفته دست به زندگی نمیزنم گند بگیره بیاد ببینه حرفم زد میگم خونه خودمه عشقم نکشید تمیز کنم با ی لبخند لج درار

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
من باشم ی هفته دست به زندگی نمیزنم گند بگیره بیاد ببینه حرفم زد میگم خونه خودمه عشقم نکشید تمیز کنم ...

بعد اخه مقایسه میکنه میگه قبلیه هرمرگیم بود خونه اش گل میبارید 😑😑😑بعد شوهرم میگه دروغ میگه اون در حدی گشاد بود ک مامانش میومد خونمونو تمیز میکرد مامان دختره 

بعد اخه مقایسه میکنه میگه قبلیه هرمرگیم بود خونه اش گل میبارید 😑😑😑بعد شوهرم میگه دروغ میگه اون در ...

بگو بباره قبلی قبلی بود من همینم

اخ اگه مادرشوهرمن بود سر ی ماه سکتش میدادم

والا شعورم خوب چیزیه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....