2777
2789
چیزای خبو قبلا گرفتی..حساس نباش یه تیشرتی چیزی بخر .بعدش هم مگه ضررداره عینک دودیش دوتا بشه..ازاین ب ...

به نظرت ادکلن بهتره یا عینک دودی اخه هردوشو همیشه استفاده میکنه نمیدونم کدومو بیشتر دوس داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂😂 تازه همینجوریم میگه تو برام گل نمیخری کادوام نمیخری😒

خیلییییی دیگه پرو شده ولش کن خودم میگیرمت😙😙😙😁

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤

عزیزم الان تو یه پیج دیدم ست دکمه سرآستین و گیره کراوات خیلی ام شیکه

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
به نظرت ادکلن بهتره یا عینک دودی اخه هردوشو همیشه استفاده میکنه نمیدونم کدومو بیشتر دوس داره

ادکلن خوبه اما با اینکه دوست ندارم به این خرافات اهمیت بدم چون شنیدم عطر دوری میاره  خودم نمیخرم واسه کسی.

ادکلن خوبه اما با اینکه دوست ندارم به این خرافات اهمیت بدم چون شنیدم عطر دوری میاره  خودم نمیخر ...

اره منم شنیدم ولی میگم اینا واسه دوس دختر دوس پسراس😂