2777
2789

بچه ها من برای اولین بار 10 روز پری عقب افتاده الان 36 پری ام 26 پری باید میشدم هیچ علائمی هم ندارم 31 پری آزم منفی بود فقط روز موعدم با فرداش بی بی بعد یکساعت مثبت شد سابقه کیست و عفونت و اینا هم ندارم اگه باردار نباشم چی میتونه باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا صبح ناشتا بی بی بزن

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
وای من فکر کنم واژینیسم داشته باشم خیلی اذیت میشم

ایشالا هیچی نیست عزيزم 

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍
به دکتر زنان بگی قشنگ راهنماییت می‌کنه  معمولا سونو رحمی میدن

امروز بعداز ظهر میخوام برم ولی یکبار معاینه شدم که خیلی اذین شدم ونذاشتم درست معاینه کنه میخواستم بعد عید برم دنبال واژینیسمم

امروز بعداز ظهر میخوام برم ولی یکبار معاینه شدم که خیلی اذین شدم ونذاشتم درست معاینه کنه میخواستم بع ...

واژينيسم معمولا مربط به ترس از دخول گفته ميشه اما شما با معاينه مشكل داري كه خيلي ها دارن 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
واژينيسم معمولا مربط به ترس از دخول گفته ميشه اما شما با معاينه مشكل داري كه خيلي ها دارن 

آخه من تو رابطه ام تو یه سری پوزیشنا خیلی درد دارم ورفتم دکتر وقتی معاینه کرد گفت احتمالا واژینیسم داری