2777
2789
عنوان

نی نیم وزنش کمه کمک 😔

294 بازدید | 48 پست

سلام من آخرای ۳۶ هفته هستم نی نیم خیلی ریزه و ظریف سونو  داپلر رفتم گفت ژنتیکش اینه جفت و خون رسانی مشکل ندارن 

اما خب خیلی ناراحتم نهایتا تا دنیا بیاد بشه ۲۵۰۰ خیلی کمه لطفا راهنمایی کنید چی بخورم 

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط دو هفته وقت دارم تا زایمان لطفا کمک کنید مولتی ویتامینامو خوردم میلم ب غذا نمیکشه گوشت کبابی هم انقد که هر روز کباب کنم نمی تونم واقعا هزینش بالاس

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

عزیزم ژنتیکش اینه دیگه .چیکارش داری بچه رو به دنیا میاد شیر میخوره زود بزرگ میشه ولی خوب توصیه برا ...

دخترم هم همین بود اصلا شیر چاقش نکرد هنوزم ظریفه و باربی 

این از دخترم هم بدتره

من فقط دو هفته وقت دارم تا زایمان لطفا کمک کنید مولتی ویتامینامو خوردم میلم ب غذا نمیکشه گوشت کبابی ...

تا دوهفته جوجه کباب و دلستر و ماهی کبابی و بستنییییییی بخور 

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......

اشکال نداره به دنیا بیاد زودی تپل میشه دختر منم ۲۸۰۰ به دنیا اومد اینقدر لیدی میل و کباب و بستنی خور ...

چن هفته دنیا اومدش خدا نگه داره برات منم لیدی میخورم اما به سختی 

بستنی عالی

من خودم با بستنی خوردن بچم 4200 دنیا اومد ولی باور کن روزی نیم کیلو بستنی میخوردم 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
عزیز دلم باربی و ظریف خوبه دیگه ژنتیکشونو که نمیتونی کاری کنی مهم اینه که سالم باشن

بله عشقم مهم سلامتیه اما مادر خیلی اذیت میشه بچه ظریف و ریز 

تازه من شاغلم همش متلک بارم میکنن که به بچت نرسیدی کلا خودم و شوهرم درشت نیستیم خصوصا شوهرم