2777
2789
عنوان

نی نیم وزنش کمه کمک 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بادوم هندی هم میگن خیلی خوبه.اما منم با اینکه خودم و شوهرم هر دو درشتیم و کلی به خودمم رسیدگی کردم توی دوران بارداری اما یکی از پسرام ۲۸۰۰ بود دومی هم ۳۱۰۰ شد کاری به تغذیه نداره ژنتیکشون این مدلیه 

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)
شیر موز....خرما....سویقم شنیدم خوبه.....بستنی....کباب.....مغزی جات

متاسفانه کباب هر روز خوردن مقدور نیس برام مغزا هم یکم گرونن اما سعی میکنم تهیه کنم ممنون ازت

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

بادوم هندی هم میگن خیلی خوبه.اما منم با اینکه خودم و شوهرم هر دو درشتیم و کلی به خودمم رسیدگی کردم ت ...

خود دکتر سونوگراف میگفت خودشم بچش مث بچه من ریز بوده و هرچی خورده آخرش ۲۹۰۰ شده میگفت فقط ژنتیک موثره و هیچ دگ

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

خیلی خوردن هم شنیدم خوب نیست ولی اینو شنیدم ک بستنی خیلی خوبه

نه قند گرفتم نه چاقی تو با داریش برام موند 

شایدم من شانس اوردم 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
تا میتونی حبوبات بخور آش رشته ابگوشت عدسی لوبیا خیلی تاثیر داره

ممنونم عشقم حتما میخورم

ممنونم عشقم حتما میخورم

من سر پسرم خیلی آش میخوردم‌ نمیدونستم انقدر تاثیر داره وون دوست داشتم هفته ای سه بار میخوردم بعد از دنیا لومدن پسرم فهمیدم وزن گیریش به خاطر همین بوده چون من نه بستنی میخوردم نه کباب نه اجیل پسرم‌ماشالله از همون روز اول هم‌گردن میگرفت مادرشوهرم‌گیر داده بود که تو‌گردن گوسفند خیلی خوردی پاسه همین بچه لت هم‌وزنش خوب بوده هم از یه روزکی گردن میگیره در صورتی که ما فقط رون میگیریم اصلا گردن نخورده بودم به نظرم همش تاثیر اش رشته ای بود که زیاد خوردم من همیشه تو‌خبوبات اش یکی دو‌ مشت بلغور گندمم میریزم شنیدم‌ گندم هم‌ واسه وزن‌ گیری خیلی خوبه

ان شاءالله به سلامتی بغلش بگیری🙏🙏

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
من سر پسرم خیلی آش میخوردم‌ نمیدونستم انقدر تاثیر داره وون دوست داشتم هفته ای سه بار میخوردم بعد از ...

مرسی عزیزم الان عدسی درست کردم ماکارونی خوردم لیدی میل و بستنی

بازم سعی میکنم هرچی دوستان گفتن بخورم