2777
2789
عنوان

نی نیم وزنش کمه کمک 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 48 پست
ابنقدر هم دیگه نه  ولی بستنی بخور حداقل روزی ی دونه اسراف نکن دیگه بعدا هزارتا مشکل قند و اینا ...

باشه عشقم حتما خیلی ناراحتم نمیدونم چرا بچه هام ریزه میشن

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوردن هم شنیدم خوب نیست ولی اینو شنیدم ک بستنی خیلی خوبه

ترو به جدت دعا کن سالم و با وزن خوب دنیا بیاد سیدی دعات میگیره

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

من خودم با بستنی خوردن بچم 4200 دنیا اومد ولی باور کن روزی نیم کیلو بستنی میخوردم 

وای چقد زیاد عالیه من به ۳۲۰۰ هم راضیم اما ۲ کمه تو هفته ۳۴ دو کیلو بودش

ترو به جدت دعا کن سالم و با وزن خوب دنیا بیاد سیدی دعات میگیره

رو چشم دعا میکنم عزیزم انشالله ب حق حضرت زینب سالم و بی نقص باشه و همینطور بچه خودم هم همینطور و همچنین نی نی های بقیه

اگه میشه منم ی مشکلی دارم شما برا من دعا کنید

بچه ریز زایمان راحت داری .وزن گیریشم بهتره .دختر منم ریز بود الان ماشاالله تپل شده .

بستنی و کباب و دلستر شنیدم بچه رو چاق میکنه

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
رو چشم دعا میکنم عزیزم انشالله ب حق حضرت زینب سالم و بی نقص باشه و همینطور بچه خودم هم همینطور و همچ ...

انشالا خدا به حق جدت مشکلتو حل کنه 

۳۸هفته ۵روز من لیدی میل توت فرنگی با شیر میخوردم خوشمزه بود 

من موزی خریدم دوس ندارم باید کاکائو بخرم یا توت فرنگی 

روزی چن لیوان میخوردی شما

دختر منم 2500 بدنيا اومدن شيرخشك دادم خيلي زود چاق شد... ولي الان عاليه تيپش البته 10 سالش شده

خدا نگه دارش باشه ایشالا عروسش کنی