2777
2789
عنوان

رنگ کردن مو قبل پریودی

2996 بازدید | 8 پست

بچه ها من الان علائم پریودی رو دارم سینه درد و اینا موعدم 21 این ماهه البته همیشه چند روز عقب جلو شدن دارم اگه الان موهامو رنگ کنم رنگ میگیره؟باتوجه به اینکه علائمو دارم؟؟؟

اخه میترسم بزارم بعد پریودیم بعد 26و اینا پریود شم دیگه نتونم رنگ کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم موقع پریودی هم چند بار رنگ  گذاشتم خیلی خوبم گرفته ،یه بار اول های پریودیم بود چند بار هم وسطاش ولی موهام خیلی راحت رنگ ـگرفته البته موهای من کلا زود رنگ باز میکنه😊

خدایا شکرت ،بخاطر همه چی ،ببخش ک بنده خوبی برات نیستم😔
منم موقع پریودی هم چند بار رنگ  گذاشتم خیلی خوبم گرفته ،یه بار اول های پریودیم بود چند بار هم و ...

من دیر باز میکنه یبار موقع پریودیم هاشور زدم زخماش که رفت دریغ از یه نقطه رنگ که رو پوست من باشه

من دیر باز میکنه یبار موقع پریودیم هاشور زدم زخماش که رفت دریغ از یه نقطه رنگ که رو پوست من باشه

دقیقاااااا برعکس موهام ک زود رنگ میگیره پوستم ب شدت رنگ پس میزنه منم هاشورم کلا ریخت بخاطر پوست چربم و خط،چشمم ک زدم برای ترمیم گفت اگ بی حسی نزنی بهتر رنگ میگیره بدون بی حسی خط چشم زدم

وای درد نداشت

چرا درد ک زیاد داشت ولی مجبور بودم تحمل کنم چون یه خورده زده بود دیگ رنگ و ک پس میزد،مجبور شدم بدون بی حسی ادامه بدم ،تازه ابروم ک هاشور کردم  تا موقع ترمیم کلا ریخت واسه ترمیم با اون زخما بدونبی حسی،زده ولی ابرو دردش کمتر از چشم بود