یه بار خارج رحمی شدم رفتم واسه چک اپ پیشش واسم عکس رنگی نوشت ولی احساس راحتی نکردم جوابمو بردم پیش حقیقت خیلی دوسش دارم ماهه به تجویزش اعتماد کامل دارم خیلی روحیه میده از شهرستان هم واسش مریض میاد خیلی با حوصله مهربون با مریضاش دوست میشه تمام سوالتمو جواب میده کلا عاشقشم
یه بار خارج رحمی شدم رفتم واسه چک اپ پیشش واسم عکس رنگی نوشت ولی احساس راحتی نکردم جوابمو بردم پیش ح ...
من برای اقدام به بارداری رفتم. ولی جلسه اول همکاراش بودن نه خودش😒😔 مدتی که اونجا میرفتی همکاراش مریضایی که در حال اقدام بودن رو ویزیت میکرد؟همکارش دکتر بختیاری چطور دکتریه?
من یه دفعه رفتم پیشش به نظرم خیلی مغروره. اصلا خودش باهات حرف نمیزنه یه خانومه اونجا نشسته بهش میگه که دستور داروها رو بده و مشکل منا واسم توضیح بده واصلا خودش جواب سوالاتا نمیده. تازه فقطم باید جایی که اون میگه بریم سونو یا ازمایش به نظرم خیلی پولکیه. من که دیگه نرفتم پیشش
من یه دفعه رفتم پیشش به نظرم خیلی مغروره. اصلا خودش باهات حرف نمیزنه یه خانومه اونجا نشسته بهش میگه ...
منم میخواستم دکتری برم که پولکی نباشه. هرجا سونو یا ازمایش میدم قبول کنه هی ادمو نفرسته ازمایش ولی نتونستم بفهمم کدومشون اینجورین.دکتری رو میشناسی که اینطور باشه?خودت پیش کدوم دکتر میری?