2777
2789
عنوان

خانماي كرماني خدا خيرتون بده

87 بازدید | 12 پست

دم عيدي دارم ميميرم دعا كنين يا بميرم يا خوب شم.حال روحيم خيلي خراب شده يهو دچار ترس و اضطراب شديد ميشم.خدا نصيبتون نكنه هيچوقت.خواستم بگم روانپزشك خوب اگه سراغ دارين معرفي كنين برم ازش وقت بگيرم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزيزم كدومشون خوبه؟ميترسم خوب نباشه برم بدتر شم.بخدا همين الانش دارم ميميرم.بدتر از اين بشم ديگه ...

من نرفتم ولی شنیدم کلآ گروه خیلی خوبی اونجا کارمیکنن بهترباشی

اگه ممکنه علت اضطرابتون رو مطرح کنید

نميتونم عزيزم.بيشتر شبيه توهمه شايد....من از بچگي مشكل داشتم مثلا يهو فكر ميكردم دارم خفه ميشم اينقدر گريه ميكردم ميترسيدم بعد خود به خود خوب شدم،بيشتر شبا اينجوري ميشدم....هيچوقتم مناسفانه مامانم اينا دنبال درمانش نرفتن گفتن دكترا بهش قرص ميدن وابسته ميشه...بعدش دوران نوجووني و يه سري اشتباهات....الان مثلا ترس و هراس اتفاقاتي كه ده سال ازشون گذشته افتاده به جونم.

نميتونم عزيزم.بيشتر شبيه توهمه شايد....من از بچگي مشكل داشتم مثلا يهو فكر ميكردم دارم خفه ميشم اينقد ...

فشار خونت بیشتر اوقات پایینه؟ آیا دچار سیاهی رفتن چشم و سرگیجه هم میشی؟

هیچ چیز درباره من نیست. همه چیز درباره خداست
اره همين الانم همينطورم.اصا چند روزه درست نتونستم غذا بخورم.

یه نسخه بهت میدم فقط امتحان کن، هیچ ضرری نداره. اینطوری میتونیم باهم مشکلت رو ریشه یابی کنیم بزرگوار

نصف لیوان گلاب رو بهمراه ۳ عدد هل و یک مقدار نبات (توی قوری) بذار دم بکشه و قشنگ حل بشه. بعدش نوش جان کن.

هیچ چیز درباره من نیست. همه چیز درباره خداست