2777
2789
عنوان

دختر باس موهاش مشکی باشه

177 بازدید | 9 پست

خانمی عیدتون پیش پیش مبارک. 

یه سوال

من ب شدت موی مشکی بهم میاد ولی هر بار گذاشتم مو هامو سوزوند و آدامسی کرد. الان موهام خیلی طبیعی و سرپا شده ولی رنگش رنگ خرمایی روشنه دوز ندالم رنگشو چیکار کنم که اگه مشکی کردم نسوزه؟ دلمم نمیاد کوتاه کنم اصلا.😕

الان احتمال بارداری هم دارم بگین مشکلی هس ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدم یه رنگ گیاهی هست که مو رو مشکی میکنه به اسم وسمه. دقیق طریقه استفادشو نمیدونم. از عطاری بپرس.برا شما ک قصد رنگ دیگه ندارین خوبه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
شنیدم یه رنگ گیاهی هست که مو رو مشکی میکنه به اسم وسمه. دقیق طریقه استفادشو نمیدونم. از عطاری بپرس.ب ...

فدات عزیزم . انشاالله ب سلامتی نی نی تو بغل کنی. برای منم دعا کن

شامپو رنگ ضرری چیزی نداره؟ تاحالا نزدم. مو رو میسوزونه یا خشک میکنه؟

نه اصلا. فقط دستکش دستت کن و پیشونی رو چرب کن بعد عین شامپو بزن روی موهات ده دقیقه بمونه بعدم بشور. البته رنگش موقته سه چهار بار حموم بری خیلیش میره باید دوباره بزنی.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!