2777
2789

سلام دوستان دکتر     زنان   تو مشهد سراغ دارین ک خوب باشه دکتر خودم فاطمه توسلی ولی میخوام عوض کنم میشه راهنمایی کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط دکترای آقا رو میشناسم. خانوما از بس مطباشون شلوغه و از سر وا میکنن تند تند اعصابم خورد میشه. 

دکتر مهدی مهدوی. تیمورزاده. ارندی. ترجمان. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
من فقط دکترای آقا رو میشناسم. خانوما از بس مطباشون شلوغه و از سر وا میکنن تند تند اعصابم خورد میشه.& ...

والا دیشب رفتم مطب تیمور زاده اینقد شلوغ بود جوابم و نداد میخواستم مشاوره کنم    دکتر توسلی با این سونو م نرمال سرکلاژ داده میخوام با چند تا دیگه مشورت کنم    یا ک عوض کنم دکتر م مو

والا دیشب رفتم مطب تیمور زاده اینقد شلوغ بود جوابم و نداد میخواستم مشاوره کنم    دکتر توسل ...

من پیش مهدی مهدوی میرم. تا حالا بیشتر از نیم ساعت هم منتظر نموندم. دختر اولیمم پیش خودش بودم. این دومی رو هم پیش خودشم. 

طول سرویکست چند بوده؟؟؟ چند هفته ای عزیزم؟؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
من پیش مهدی مهدوی میرم. تا حالا بیشتر از نیم ساعت هم منتظر نموندم. دختر اولیمم پیش خودش بودم. این دو ...

هفته پیش ۱۲ هفته بودم ک برای غربال گری اول رفتم ۳۵mm  بود رفتم پیش دکتر گفت سونو خوبه ولی ب نظر من باید سرکلاژ کنی   کلا  از قبل    از حاملگی من میگف باید تو حاملگی  رحمت   بدوزم 

ببخشید طول سرویکس شما چقده؟

عزیزم سابقه ی سقط یا زایمان زودرس داری؟؟؟

یا لکه بینی و خونریزی دازی؟؟؟

من سر دختر اولم توی 16 هفته طول سرویکس 29 بود. دکترم سرکلاژ نکرد. به من گفت اگر بری پیش یه دکتر خانوم سرکلاژت میکنه. اما من بهش اعتماد داشتم. 

خداروشکر هیچ مشکلیم نداشتم تا آخر. 

لکه بینی داشتم ولی کم ک شیاف زدم    

شاید به خاطر همون دکتر گفته سرکلاژ کن. ولی بازم با یه دکتر دیگه مشورت کن عزیزم. ضرری نداره که. 

بتول ساعدی که دوستمون گفتن رو من هم تعریفشو شنیدم. خاله ی همسرم هم پیش اون بود و خیلی راضی بود. 

شاید به خاطر همون دکتر گفته سرکلاژ کن. ولی بازم با یه دکتر دیگه مشورت کن عزیزم. ضرری نداره که.  ...

نه  ب خاطر لکه بینی نیس   قبل بارداریم   ک رفتم پیشش می گف