2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درونگرا

درونگرا ک حرف نمیزنه بدبخت 😂🥲

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

فکر کنم اشتباه کردن اره برون گرا پر حرفه درونگرا که منم

اون باتوجه به عنوان جواب داد ، درونگرا ها بعضیاشون نشخوار فکری دارن و زیاد فکر میکنن ولی وقتی با تو سعی میکنه حرف بزنه یعنی درونگرا نیست

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

اون باتوجه به عنوان جواب داد ، درونگرا ها بعضیاشون نشخوار فکری دارن و زیاد فکر میکنن ولی وقتی با تو ...

نه ایین نشخوار فکری نداره میخاد با من حرف بزنه. من محل بهش نمیدم با خودش حرف میزنه

نه ایین نشخوار فکری نداره میخاد با من حرف بزنه. من محل بهش نمیدم با خودش حرف میزنه

😂💔نمیدونم چرا دلم سوخت

فعلا که من دارم عذاب میکشم از پرحرفی هاس

هدفون بذار تو گوشت صداش زیاد کن 

الان گوش گیر میذارم جالب اینه وقتی هدفون بذارم یا گوش گیر دیگه با خودش حرف نمیزنه 😑

اخه میخواد تو بشنوی و جواب بدی