zahra1211 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 711 عنوان علائم زایمان 162 بازدید | 4 پست سلام خانومامیشه راهنماییم کنیدمن الان ۳۶هفته و ۵روز هستم۴،۵روزه که زیر دلم خیلی بد میگیره و تیر میکشه لکه بینی و کمر درد هم ندارمبنظرتون این درد کاذبه زایمانه و یا به بیمارستان مراجعه کنم؟ ❤یه صلوات برای سلامتی کوچولوهام بفرستید❤ 1397/12/20 | 09:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غمگینننننن عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 3245 بله اینا علائم اصلی زایمان نیستولی نشون دهنده اینه که تو هفته های اینده و به زودی زایمان میکنید هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
پرنیانخانومی عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 3674 درد داری دوش بگیراگه کاذب باشه خوب میشهاگر درد زایمان باشه تحریک میشه و ساکت نمیشه که دراینصورت اولین کاری که میکنی شوهرت یا کسی که قراره ببرتت بیمارستان رو خبر کنساکت آماده باشهبرای تسکین درد با هر درد ی سری حرکات هست که لازمه انجام بدی. تو کلاس زایمان به ما گفتن. شهرت،قدرت و ثروت همه پوچ است و فانی تنها محبت است که جاویدانست و باقی
eshghamhad عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 1734 من كه يك ماهه گاهي تير ميكشه و درد هاي پريودي روزي دو سه بار دارمهنوزم خبري نيست از زايمان خدايا خودت حافظ پسرم باش
مادرمهرسا عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 1056 منم چند روزیه سمت چپ شکمم تیر میکشه و ول میکنه نمیدونم کاذبه یا نه😖😖😖 لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم.💜خدای مهربونم ممنون از معجزت تا همیشه سپاسگذارتم.مهرسای مامان خوش اومدی به زندگیمون.عشق مامان و بابا ۶/۱/۹۸