هفته هفتم هستم چند روز پیش کمی خونریزی کردم دکتر رفتم شیاف پروژسترون داد سونو قلب جنین رو ندید آزمایش بتا دادم هشت هزار تا پایین تر اومده بود یعنی داره سقط میشه؟؟؟؟😔😔
خدا برات حفظش کنه من سنم زیاده فکر نکنم دیگه اقدام کنم شوهرم هم کم تحرکی اسپرم داره بعد یکسال باردار ...
این چ حرفیه اتفاقا همیشه تو اقدام بعدی بخاطر آماده شدن رحم بارداری بهتر و بی دردسری تجربه میکنن، اصلا اینجور فکر نکن عزیزم عروس ما یکماه بعد از سقط اقدام کرد و باردار شد و الان دخترش ده سالشه ماشالا، خیالت راحت
شیاف ربطی نداره بخواد سقط شه میشه ،من قبل از پسرم یه بارداری ناموفق داشتم پنج شش هفته سقط شد شیاف استفاده میکردم از اولش لکه بینی داشتم و رشد نکردو خودبخود افتاد اصلا ربطی به شیاف نداره من حتی قرصم برا سقط نخوردم پس عجله نکن خیلیا بودن با وجود خونریزی و لک بچه سالم دارن ،انشالله هفته هشت میری و قلبش میزنه توکل بخدا تو داروتو استفاده کن و عجله نکن به حرف دکترت گوش کن
شما بهش فکر نکن گلم من تو بارداری اولم دکتر سونو انجام داد گفت احتمالا ساک خالیه صبر کردم دو هفته بع ...
من که از خدا خواستم منو امتحان سخت نکنه مدر و مادرم رو از دست دادم دیگه تحمل داغ ندارم بالاخره اینم از وجود خودمه اگه سقط بشه منم داغون میشم خیلی استرس دارم خدا دختر عزیزت رو برات نگه داره برام دعا کن آرامش بگیرم هدا بهم رحم کنه
اا الان توتاپیکات دیدم یه پسر داری خداروشکر پس مادری فوقشم نشد مهم تیس تو این اوضاع داغون ...
آره عزیزم الحمدالله از اصرار خودش که میگه همش من یه خواهر میخوام اقدام کردم وگرنه تو چهل سالگی بچه میخوام چکار ولی طاقت کورتاژ رو ندارم کاش حامله نمیشدم
من که از خدا خواستم منو امتحان سخت نکنه مدر و مادرم رو از دست دادم دیگه تحمل داغ ندارم بالاخره اینم ...
خدابیامرز میدونم گلم شرایط سختیه ولی خب امیدت بخدا باشه، حتی اگه یک درصد هم نموند برات بقول دکترم بعد سقط دومی بهم گفت نیمه پر لیوان ببین اگه سن بارداری بیشتر بود هم ناراحتیت زیادتر بود چون وابسته تر بودی هم سقط خیلی سخته، پس بهتره تو شرایط سختم به داشته هات فکر کنی، از صمیم قلبم برات آرزو بهترینها رو دارم