هفته هفتم هستم چند روز پیش کمی خونریزی کردم دکتر رفتم شیاف پروژسترون داد سونو قلب جنین رو ندید آزمایش بتا دادم هشت هزار تا پایین تر اومده بود یعنی داره سقط میشه؟؟؟؟😔😔
عزیزم اطلاعات اشتباه نده بتاش کم شده پایان بارداریشه شیاف بزنه مجبور میشه کورتاژ کنه که اصلا خوب ...
عزیزم شیاف محض احتیاط میزنن، من شرایط مشابه داشتم و یک هفته دیگه صبر کردم و متاسفانه ضربان نداشت و بعد با داروی گیاهی کامل رحمم پاک شد چون با قرص باقیمانده داشتم هنوز
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما بهش فکر نکن گلم من تو بارداری اولم دکتر سونو انجام داد گفت احتمالا ساک خالیه صبر کردم دو هفته بعد رفتم ضربان داشت الانم دخترم چهارسالشه ماشالا، گاهی خطا هست اونم بالاخره امید بخدا خودش هرجور صلاح بدونه
خیلی سخته فقط امیدوارم مث من به کل اشناو فامیل اعلام نکرده باشی که حامله ای
من بارداری دومم سقط شد کل خاندان باخبر بودن، دوران سختی بود ولی الان با توجه به وضعیت اقتصادی فعلی میگم حتما حکمتی بوده، ایشالا شما هم بزودی بارداری خوب و راحت و تجربه کنی عزیزم