2777
2789
عزیزم اطلاعات اشتباه نده بتاش کم شده پایان بارداریشه شیاف بزنه مجبور میشه کورتاژ کنه که اصلا خوب‌ ...

عزیزم شیاف محض احتیاط میزنن، من شرایط مشابه داشتم و یک هفته دیگه صبر کردم و متاسفانه ضربان نداشت و بعد با داروی گیاهی کامل رحمم پاک شد چون با قرص باقیمانده داشتم هنوز

دنیام=شوهرم+دخترم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شیاف محض احتیاط میزنن، من شرایط مشابه داشتم و یک هفته دیگه صبر کردم و متاسفانه ضربان نداشت و ب ...

بعضیا با قرص سقط نمیشه

فقط کورتاژ

البتع اگه دکتر خوبی باشه سریع کورتاژ نمیکنن

فرصت میدن اگه نشد بعد

😔😔😔

شما بهش فکر نکن گلم من تو بارداری اولم دکتر سونو انجام داد گفت احتمالا ساک خالیه صبر کردم دو هفته بعد رفتم ضربان داشت الانم دخترم چهارسالشه ماشالا، گاهی خطا هست اونم بالاخره امید بخدا خودش هرجور صلاح بدونه

دنیام=شوهرم+دخترم  
خیلی سخته فقط امیدوارم مث من به کل اشناو فامیل اعلام نکرده باشی که حامله ای

من بارداری دومم سقط شد کل خاندان باخبر بودن، دوران سختی بود ولی الان با توجه به وضعیت اقتصادی فعلی میگم حتما حکمتی بوده، ایشالا شما هم بزودی بارداری خوب و راحت و تجربه کنی عزیزم

دنیام=شوهرم+دخترم  
من زایمان کردم عزیزم انشاالله سال دیگه هم‌نی نیت بغلته

خدا برات حفظش کنه من سنم زیاده فکر نکنم دیگه اقدام کنم شوهرم هم کم تحرکی اسپرم داره بعد یکسال باردار شدم ولی اینجوری😑

من بارداری دومم سقط شد کل خاندان باخبر بودن، دوران سختی بود ولی الان با توجه به وضعیت اقتصادی فعلی م ...

من‌ اولی سقط شد سه ماه بعدش باردار شدم امسال ردیبهشت دخملی دنیا اومد

دومی رو تا سونو غربال به کسی نگفتیم