خانوما من به نظرم یه جورایی با وجود این که خیلی ها غر میزنن که ازدواج کردیم فلان شده، ولز وقتی یکی کنارت باشه بهت توجه کنه، باهاش صمیمی صحبت کنی خیلی بهتر از تنهایی و گشتن با دوستاییه که خیلیاشون دنبال منفعت خودشونن،
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلیاااا حرفشون با باطنشون یکی نیست. اکثرا میگن مجردی عشقه و فلان ولی اکثرشوووون واسه کلاس گذاشتن اینو میگن (اکثر، نه همه)
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
ی دختر تیر ماهی عشق بابایی پرسپولیسی دو آتیشه دانشجو عاشق اهنگ های یاس و علی رضا طلیسچی عاشق فوتسال و پی اس کلا با بقیه دخترا فرق دارم البته عاشق متفاوت بودن هستم اینو یادم رفته بود بنویسم لایکم کنید ریپلای کنید بازم چون عاشق متفاوت بودنم
بعد اینکه تا کی آدم مجرد بمونه؟ وقتی پیر بشی دلخوشیت میشه شوهرت و بچه ها و نوه هایی که بیان بهت سر بزنن. حالا تصور کن کسی که مجرده وقتی پیر بشه چقدر تنهاست