2777
2789
عنوان

متاهلی یا مجردی؟؟!

437 بازدید | 106 پست

خانوما من به نظرم یه جورایی با وجود این که خیلی ها غر میزنن که ازدواج کردیم فلان شده، ولز وقتی یکی کنارت باشه بهت توجه کنه، باهاش صمیمی صحبت کنی خیلی بهتر از تنهایی و گشتن با دوستاییه که خیلیاشون دنبال منفعت خودشونن،

نظر شما چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در خوب بود ازدواج شکی نیست!!

اما با آدمی که درست انتخاب شده وگرنه میشه سوهان روح 

اگر مخالف نظرمی ریپلای بکن  وقتی تو قسمت تبادل نظر سایت عمومی هستم ظرفیت پذیرش نظرات مخالف رو هم دارم قطعا...منتهی با نهایت آرامش و رعایت ادب    

خیلیاااا حرفشون با باطنشون یکی نیست. اکثرا میگن مجردی عشقه و فلان ولی اکثرشوووون واسه کلاس گذاشتن اینو میگن (اکثر، نه همه)

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

ازدواج خوبه

تنهایی خر است

تمام🤗🤗😁

ی دختر تیر ماهی          عشق بابایی       پرسپولیسی دو آتیشه     دانشجو         عاشق اهنگ های یاس و علی رضا طلیسچی           عاشق فوتسال و پی اس     کلا با بقیه دخترا فرق دارم                   البته عاشق متفاوت بودن هستم         اینو یادم رفته بود بنویسم لایکم کنید ریپلای کنید بازم چون عاشق متفاوت بودنم

موافقم من هر چی زن دیدم راجب  شوهرشون غر میزنن اصلا هم حاضر نیستن زندگیشون به هم بخوره ولی خیلی بده که فقط اه و ناله شون رو میارن برا دیگران 

خدایا لطفا لپامو تپلی کن 🙏🙏🙏میرم و برمیگردم 
خیلیاااا حرفشون با باطنشون یکی نیست. اکثرا میگن مجردی عشقه و فلان ولی اکثرشوووون واسه کلاس گذاشتن ای ...

مجردی کلاس داره مگه؟؟

منم ازین ب بعد بزارم😀

اگر مخالف نظرمی ریپلای بکن  وقتی تو قسمت تبادل نظر سایت عمومی هستم ظرفیت پذیرش نظرات مخالف رو هم دارم قطعا...منتهی با نهایت آرامش و رعایت ادب