2777
2789
عنوان

امروز مرگو جلو چشمام دیدم😢

9430 بازدید | 38 پست

پسفردا تولد یکسالگی پسرمه

رفتم آرایشگاه که موهامو دکلره کنم 

۳ماه پیشم دکلره کردم و میخواستم به اصطلاح رنگ ریشه بزارم

همون موقع که صورتم قرمز شد تقریبا ده دقیقه بعد اینکه دکلره رو سرم موند یهو کف دستام شروع کرد باد کردن و قرممممممممز شد و صورتم باد کرد و نفسم بند اومد

پوست سرم شروع به خارش کرد شدییییید

دیگه نمیتونستم نفس بکشم

بچم بغل عمش تو اتاق انتظار بود

یک نگاهی به صورتش انداختم و چشمامو بستم

فقط صداهای مبهمی شنیدم که میگفت زیربغلشو بگیرین ببریم سرشو بشوریم😢😢

همش با خودم فکر میکردم بچم بی مادر بزرگ میشه.اصلا تولد یکسالگیش بهم میخوره😢😢😢

میخواستن زنگ بزنن اورژانس که کم کم بهتر شدم

اما دیگه موهامو نصفه نیمه شست

رنگ موهای ترامپ شده😢

دیگم از ترس رنگ نذاشت گفت میترسم رنگ بزارم دوباره حالت بد شه.

الان یکساعته رسیدم خونه ارایشگره منو تا در خونه مامانم آورد

مامانم تا منو دید شوک شد

هنوز صورتم قرمز و متورم بود

الان بهترم اما نفسم به زور میاد بالا😢

بخاطر خونریزی که داشتم دکتر بهم قرص جلوگیری داده که تا ۲ماه بخورم و بعد سونو بدم.نمیدونم بخاطر اونه یا ....😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما حساس شدی دیگه حساسیت شدید ب دکلره

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

الان برو دکتر بهت امپول ضد حساسیت بزنه وگرنه نفس تنگی میگیری

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

برو دکتر😱😱 حساسیت داشتی به مواد رنگ

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

دکلره چینی اومده دوستمم اینجوری شده

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

یا خدا تصورشم خیلیییی وحشتناکه منم یه سری این اتفاق واسم افتاد البته به این شدت نه .... تو خونه , خودم داشتم موهامو رنگ میدادم تنها هم بودم یه لحظه نگام تو آینه به خودم افتاد که دیدم پیشونیم و صورتم ورم کرده فوری سرمو گرفتم زیر شیر آب و رنگارو شستم و قرص آنتی هیستامین خوردم بعد اون اتفاق از رنگ کردن میترسم  

و قل رب أنزلنی منزلا مبارکا و أنت خیرالمنزلین