2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرم بگم طلاق میخوام؟

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 33 پست

نمیدونم چررررا مرد های خوش اخلاق پول ندارن قیافه ندارن.فقط مردهای که خوشگلا و بد دهن هستن پولدارن.چرااااا خیلی برام سواله

خدایا مرسی که عشقهاموآفریدی😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙شکر برای نعمت هایت 🙏.

منم اگه مادر زنم قسطامو بده همش قربون صدقه دخترش میررفتم وااااااااا

البته هنوز مجردم به امید مادرزن قسط پرداخت کن  

غروب که میشود یاد تو تا آنجا که میتواند  با تار و پود دلم بازی میکند....باش تا باشم و زندگی کن تا زنده بمانم.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اینو میگم حالا اگه شوهرت یه مردی بود که قربون صدقه نمیرفت و هرگز دوست دارم نمیگفت ولی در عمل ...

وقتی پول نباشه و برن سر زندگیشون و فشار مالی روشون زیاد بشه مطمین باش قربون صدقه که هیچ حرفم نمیزنه ...اینجا زیاد دیدم از این تاپیکا ..البته نمیدونم من پول واسم مهم بوده و هست 

دوست عزیزم شما متاسفانه مسولیت هایی ک باید ب گردن ایشون میبود رو ازشون گرفتید با دلسوزی های بی اندازه

شما باید ب این فکرکنید ک الان تو دوران عقد کمکشون کردید بعد از ازدواج چی؟؟

آیا مادر شما همیشه میتونن کمکشون کنن؟؟

درسته پدرشون فوت شده و ایشون دست خالی و دست تنها موندن ولی با کمک های دلسوزانه شما ایشون عادت میکنن

راه حل انتخابی ک وجود داره بنظر من اقساط رو‌مادرتون پرداخت نکنن حداقل به طور کامل مثلا اینکه اقساط رو فعلا مادرتون نصف کنن ک ایشون هم شریک بشن و بتونن مسئولیتی رو برعهده بگیرن 

اگر واقعا این از عهدشون برمیاد ک کامل پرداخت کنن بزارید خودشون یعنی شوهرتون کامل پرداخت کنن

ولی گفت اشکال نداره اگه نمیتونی یکجا پولو بمن بدی جاش یه تیکه از وسیله جهیزیه برامن بخره اقساطی که فشار بهش نیاد نشستیم حساب کتاب کردیم دیدیم یچیزی حدود۱۰میلیون باید به مامانم بده(اینم بگم دومیلیونم پارسال ازش گرفت قرار بود خورد خورد بده که نداد و بدقولی کرد)ولی الان هیچی به روی خودش نمیاره اصلا منم موندم‌چیکار کنم چندبار با مامانم دعوام شد خدایش حق میدم بهش مامانم کارمند بازنشستس ۳۰سال زحمت کشیده که الان همینقد پول داره و منم خیلی دلم براش میسوزه که شوهرم خیلی راحت گرفته ازش وبه روی خودش نمیاره

خدایا مرسی منو به ارزوهام میرسونی
دوست عزیزم شما متاسفانه مسولیت هایی ک باید ب گردن ایشون میبود رو ازشون گرفتید با دلسوزی های بی انداز ...

میدونی چجوریه چون که دوتا وامو یکیشو مادرم ضامنه یکیشم وام گیرنده وقتی شوهرم قسط نمیده حسابای مامانمو‌میبندنو ازحقوقش کسر میکنن مثلا ماهی۸۰۰تومن

جداازینکه یوقتایی دکتر بخوام برم یا لباسی چیزیم بخوام بخرم مامانم پول میده!حالا نمیدونم چیکار‌کنم چون انتخواب خودم‌بوده۵سال سختی کشیدیم تابهم رسیدیم تواین ۵سال چندبار نامزدیمون بهم خورد ‌دوباره اومدن  خواستگاری ولی بلخره خونوادم قبول کردن‌منم مجرد که بودم‌خیلی ولخرج بودم هرچی‌میخواستم داشتم ‌برام محیا بود ولی الان خیلی سختمههه نمیدونستم اینجوری میشه زندگیمون اخه باباش ورشکست شد وبخاطر همین سکته کردومرد خونوادشونم وضعشون درحدمتوسطه الان ولی اصلا اهمیت نمیدن به شوهرم مثلا یهوو ۳-۴میلیون مادرش میده به خواهر بزرگش که ازدواجم کرده عمل کنه مثلا ولی به شوهر من نمیده میگه داره کار میکنه خودش بده تازه توقعم دارن ازش

تا حالا باهاشون صحبت کردید؟؟ چه جوابی دادن به شما؟

گفتم بهش حتی خودش دیده چقدر بخاطر این مسایل با مامانم وخونوادم بحث دارم‌میگه من خودم‌حواسم هست پشت گوش نمیندازم ولی من چیزی نمیبینم

گفتم بهش حتی خودش دیده چقدر بخاطر این مسایل با مامانم وخونوادم بحث دارم‌میگه من خودم‌حواسم هست پشت گ ...

خب شما تایم پرداخت اقساط رو ب خاطر داشته باشید و تو اون تایم سعی کنید تماس بگیرید و پولو بگیرید خودتون برید پرداخت کنید البته بگم که باید خیلی اروم و بدون خشونت با روحیه همکاری باهاشون صحبت کنید ک عزیزم میخوام کمک کنم و خودم پرداخت کنم میدونم یادت میره بخاطر مشغله زیاد بمن بده من میرم پرداخت میکنم

و یه راه حل دیگه این هست ک شما وقتی ایشون کار میکنن حالا شده روزانه یه چیزی ازشون بگیرید و کنار بزارید تا جمع بشه و پرداخت شه اینجوری کم کم مسولیت پذیر میشن

شاید ایشون کلا از بچگی یاد نگرفتن ک مسولیت پذیر باشن بخاطر همین سعی داشته باشید خودتون کم کم یادشون بدید

اگر هم واقعا این امکان وجود داره واسه شما به روانشناس مراجعه کنید قطعا کمکتون میکنن

خب شما تایم پرداخت اقساط رو ب خاطر داشته باشید و تو اون تایم سعی کنید تماس بگیرید و پولو بگیرید خودت ...

اولا همینجوری بود ازش پول میگرفتم قسط میدادم حتی وقتی نداشت خودم باز پولایی که جمع میکردمو‌داشتم میدادم تمیزاشتم عقب بیفته اخه جلو مامانم میگفتم زشته ابروم‌میره ولی گفت شما دخالت نکن من خودم میدونم چیکار کنم همش حرفش همینه