2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرم بگم طلاق میخوام؟

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 33 پست
اولا همینجوری بود ازش پول میگرفتم قسط میدادم حتی وقتی نداشت خودم باز پولایی که جمع میکردمو‌داشتم مید ...

خب هزیزم دلیل اینکه دیگه به شما پول نداد ک جمع کنید پرداخت کنید چی بود؟؟ 

آیا شما تو این قضیه مدام بهشون هی باز گوشزد میکردید ک زشت شده و فلان ؟؟ میدونید ک گفتن زیاد این حرف نتیجه عکس و بدنبال میاره

خب هزیزم دلیل اینکه دیگه به شما پول نداد ک جمع کنید پرداخت کنید چی بود؟؟  آیا شما تو این قضیه ...

دقیقا اینجوری بوده اخه ازبس نگران بودن شاید تاروز قسط۵-۶بار یاداوریش میکردم اخه خیلی میترسیدم که دورشه ونده اونم نداد وترس من اشتباه نبود😔

خدایا مرسی منو به ارزوهام میرسونی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناامید شدم از زندگیم‌مامانم میگه جداشو نمیتونه تورو خوشبخت کنه منم فکر میکنم میبینم واقعا شاید دراینده که رفتیم‌زیریه سقف دیگه سختم باشه جداشم.

ولی الانم نمیدونم چجوری بهش بگم اخه نمیتونم حرف دلم‌ بهش بزنم‌ یوقتایی که دیگه فوران میکنم از شدت عصبانیت بهش‌میگم‌تمام کاراشو ولی باحرفاشو نوازشاش منو آروم میکنه وبازم همون اشو همون کاسه

ویه بدی که دارم اینه که زود گریم میگیره ‌نمیتونم ادامه حرفامو بگم 

خدایا مرسی منو به ارزوهام میرسونی
دقیقا اینجوری بوده اخه ازبس نگران بودن شاید تاروز قسط۵-۶بار یاداوریش میکردم اخه خیلی میترسیدم که دور ...

عزیزدلم سعی کن همیشه حرفات رو تکرار نکنیدخیلی مثل خودماها چقدر عذاب میکشیم ک ی حرف تکرار شه به جای اینکه اینقد فشار بیارید رو یادآوری سعی کنید پول روزانه رو بدون اینکه حتی اسمی از قسط بیارید ازشون بگیرید و در نهایت پرداخت کنید لزومی نداره بابت هر بار پول گرفتن حتی اینو بگید ک اینوبرای قسط میخوام یا حتی بگید تا الان اینقد جمع شده 

شما سعی کنید این موارد رو رعایت بفرمایید درست میشه 

گاهی برای درست کردن خیلی اتفاقای زندگیمون باید به درون خودمون مراجعه کنیم ک من چه رفتاری دارم!!