2777
2789
😔 نه ولی چرا کمکم نمیکنه😢چرا این همه مشکلات دارم

همه دارن. همه مشکل و کمبود دارن ولی تا خدا هست نباید ناامید شد. 

هرکه به درگاهش مقربتر، جام بلا بیشترش می دهند.

من خودم کلی مشکل و ناراحتی دارم ولی بزرگترین ناراحتی اینه ک دستتو از تو دست خدا بکشی بیرون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه دارن. همه مشکل و کمبود دارن ولی تا خدا هست نباید ناامید شد.  هرکه به درگاهش مقربتر، جام بل ...

نماز نخوندن الزاما به معنای بی خدایی نیست چه بسا خیلی ها نمیخونن ولی آدمای خوبی هستن مهم خوب بودنه

حق با شماست❤ برام دعا کنین لطفا

لایق باشم چشم

من تو زندگی نسبت به افرادی ک با خدا بیشتر راز و نیاز میکنن غبطه میخورم.

یعنی با خدا باشی همه چی گیرت میاد.

شاید پول زیادی نده ولی آرامش میده، شاید شغل آنچنانی نده ولی آسایش میده. فقیر بودن و مشکل داشتن در حالی ک خدا رو داری ارزش داره به پولداربودنو بی درد بودن و خدارو نداشتن. من آدم فقیری هستم نه از نظر مالی فقط از خیلی جهات،، البته از دید آدما،، ولی چون خدارو دارم خوشبخترین و ثروتمندتریتن آدم دنیام. همین برام کافیه.

وقتی خدا هست غم و اندوه معنی نداره. 

حق با شماست❤ برام دعا کنین لطفا

راستی میدونی اشتیاقی ک خدا نسبت به ارتباط با ما داره از مادر به بچش بیشتره. خدا منتظر یه قدم ماست ک مارو به آغوش بکشه.

به آغوش خدا میسپارمت.

نماز نخوندن الزاما به معنای بی خدایی نیست چه بسا خیلی ها نمیخونن ولی آدمای خوبی هستن مهم خوب بودنه

من اصلا منظورم این نبود آجی گلم ک کسی ک نماز نمیخونه بی خداست. چه بسا من خودم با اینکه نماز میخونم از اکثر مردم دنیا بی خداتر باشم. منظورم اینه وقتی یه دریا رحمت خدا برامون قرار. داده باید سعی کنیم به هر بهونه ای بیشتر از این دریا تو کوزه وجودمون بریزیم. نماز یکی از راههایی هست ک میتونه کوزه وجودمون برای برداشتن رحمت از دریای خدا بزرگتر کنه.

یاحق

چطور؟

ندارم دیگه،چطور نداره

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی