2777
2789
منم خیلی وقتها به اخر خط رسیدم و چیزی برای از دست دادن نداشتم ولی راستش ترسیدم نخونم چون نمیخواستم خ ...

نماز خوبه ولی با نخوندنش خدا رو از دست نمیدی خدا خیلی مهربون تر از این حرفاست 

نوچ اعتقادی به نماز ندارم

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت😔

عزیزم نزدیک اذانه

به نظرم پاشو از الان شروع کن

باور کن خدا خودش دستت رو میگیره

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   
قبلا میخوندم ولی الآن نه چون از همه چی بریدم خیلی ناامیدم😞 دلم میخواد بخونم ولی نمیتونم 😔

اگ بخاطر مشکلات آدم نخونه ی حالت افسردگی و عذاب وجدان هم به مشکلاتش اضافه میشه به نظرم خودتو از تنها خلوت آرامش بخش محروم نکن 

امیدوارم مشکلاتت حل بشه عزیزدلم 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
نماز خوبه ولی با نخوندنش خدا رو از دست نمیدی خدا خیلی مهربون تر از این حرفاست 

اون که صد در صد

ولی نمیخواستم ارتباط خودم باهاش قطع شه و بیشتر ناامید شم

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   
خیلی خوب حرف میزنی 😍 چشم ❤ شما هم دعام کن

فدات شم

من خودم محتاج دعام

سر نمازت خیلی دعا کن برام