2777
2789
عنوان

زن داداش ِ ...

| مشاهده متن کامل بحث + 4681 بازدید | 106 پست
نمیدونم کلا زندگی من تو واقعیت هم مایه ی عبرته برای دیگران در این موردهم میدونم که خودم مقصر بودم ...

دقیقا مشکل منم همینه و اینجا نمیشه همه چیزو گفت منم مثل شما زن داداشمو دوست داشتم.وقتی به طرفت خیلی محبت میکنی بالاخره توقع محبت داری.اگرچه اینجا جو همیشه به نفع عروسه و حرف زدن بی فایدس.

اما من‌بخودم قول دادم‌‌فقط در حد سلام‌احوالپرسی با زنداداشم‌ باشم‌.محبت زیاد نکنم که بعدا دلم بشکنه.

بزار بعدا بیان‌ تاپیک بزنن خواهر شوهرم‌چقدر خودشو میگیره😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم کلا زندگی من تو واقعیت هم مایه ی عبرته برای دیگران در این موردهم میدونم که خودم مقصر بودم ...

منم اون اوایل ذوق داشتم واسه عروسیشون سنگ تموم گذاشتم همه کار واسشون کردیم ولی نمیدونستیم جوابِ خوبی های ما بیشتر دادنه !!! بعد جالب اینجاس چیزایی که بهشون دادیم واسشون کوچکترین ارزشی نداره !!! حالا بماند که خودشون یک دهم اون چیز رو هم نمیتونستن تهیه کنن 

دقیقا مشکل منم همینه و اینجا نمیشه همه چیزو گفت منم مثل شما زن داداشمو دوست داشتم.وقتی به طرفت خیلی ...

ما خواهرشوهرا همیشه به خاطر داداشامون باید کوتاه بیایم نمیدونم چرا !!!!

وای خدا مو به تنم سیخ شد  میزدین تو دهنش بیشعورو

پس ببین اون موقع که میگفت داداشتونو با تابوت بیارن ما چی کشیدیم😢

خدایا شکرت که در 99/9/9 مامان سرطان رو شکست داده و سالمه😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘
پس ببین اون موقع که میگفت داداشتونو با تابوت بیارن ما چی کشیدیم😢

معلومه پدر مادر درست حسابی نداشته با این تربیتش این حجم از عقده

اینا اخر تو حسادت خودشون جون میدن

منم دیدم ازشون

آره دقیقا، من یه بار دیگه هم اینجا گفتم ، موقع عقد داداشم مامانم خندید و کنار عروس به من گفت بیا اینم اون خواهری که میخواستی، من داشتم از ذوق میترکیدم و زنداداشم همون اول چپ چپ نگاه میکرد ،نمیدونم کجای این حرف مامانم بد بود که اون خوشش نیومد ، منم قرار بود مثل خواهرش باشم. خودش نخواست. خلایق هرچه لایق. ایششششش

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد

[QUOTE=84294802]معلومه پدر مادر درست حسابی نداشته با این تربیتش این حجم از عقده اینا اخر تو حسادت خودشون جون مید

خیلی حسوده منکه جهاز میخریدم همه جا میگفت پولا شوهرمنه دارن براش جهاز میخرن به خاطر یه سرخ کن و یه چای ساز که بیشتر از اون داشتم😨

آره دقیقا، من یه بار دیگه هم اینجا گفتم ، موقع عقد داداشم مامانم خندید و کنار عروس به من گفت بیا این ...

حالا حرصم ازین میگیره که بیشتر از اون چیزی که خلایق لیاقت داشتن بهشون دادیم و نمک خوردن نمکدون شکستن 

خودش جهاز کامل داشته ؟ اگه داشته یه پله از من جلویی 

به نظر کامل بود ولی داداشم یه بار اومد به مامانم گفت میخام دعوتتون کنم ولی ظرف نداریم مامانم رفت براشون خرید😞