2777
2789
عنوان

زن داداش ِ ...

| مشاهده متن کامل بحث + 4682 بازدید | 106 پست

منم تا دلت بخواد دلم از دست زنداداشام خونه

یه پا خنگ هستم بنده 

که زنداداشای حیله گر و سیاست بازی نصیبمون شده..اشتباه هم از خودم بود که بخاطر خنگ بودنم زیادی تحویلشون گرفتم روانم دیگه داغون شده دیگه نه به خاطر خودشون بیشتر به خاطر همه ی اتفاقایی که افتتاد و نباید می افتاد

بچه ها اون بنده رو بیخیال شید حالا رفته شیردوش گرفته دیگه بیاید یکم به من دلداری و راهنمایی بدید . ک ...

چی بگیم آخه گلم

ماهم رفتیم یه ندید بدید بیسواد از خانواده سطح پایین آوردیم بعنوان عروس.

اون زمان واسطه های ازدواج معرف بودن 

هرکار بدی بگی کرد

از دعوا و جدایی پسر از خانواده بگیر بمدت۲۰سال بگیر تا آخری که سکته پدرومادرم بود

ولش کردیم به امون خدا

الانم مثه کرم تو خودش میلوله و دوتا پسرش دارن روزی هزاربار میکشنش

ولی چه فایده

از نطر ما که مرده شماهم بندازیتش دور

❤❤❤❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهر😒😒😒😒😒منم ب خواهرشوهرم میگم کچل چون موهاش خیلی کم پشته

به نظر من هرچقدر هم ادم بدی باشه شما نباید این اسم رو روش بذاری. 

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد
چی بگیم آخه گلم ماهم رفتیم یه ندید بدید بیسواد از خانواده سطح پایین آوردیم بعنوان عروس. اون زمان و ...

آخه واسه ما تازه ازدواج کردن و قتی مثه زالو خونمون رو میمکه چطوری فکر کنم نیست !

دیگه بدتر از زن داداش من کسی نیست که وایساد تو صورتمون گفت شما روزی یه بار میرین ......میدین و میاین ...

وای خدا مو به تنم سیخ شد 

میزدین تو دهنش بیشعورو

منم تا دلت بخواد دلم از دست زنداداشام خونه یه پا خنگ هستم بنده  که زنداداشای حیله گر و سیاست ...

ما از این تاپیک نتیجه می گیریم که خواهر شوهر نباید مهربون باشه وگرنه زن داداشش پر رو میشه و رو کله ش سوار میشه

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد
ما از این تاپیک نتیجه می گیریم که خواهر شوهر نباید مهربون باشه وگرنه زن داداشش پر رو میشه و رو کله ش ...

دقیقا . حالا اگه یکی مدلش کلا مهربون باشه دیگه باخته . یعنی کلا زندگی رو باخته . باور کنید من الان ۵ ماهه زندگی ندارم انقدر اعصابم خورده . چرا یه آدم باید انقدر بی لیاقت باشه . و ما نتونیم حتی به روش بیاریم 

دقیقا . حالا اگه یکی مدلش کلا مهربون باشه دیگه باخته . یعنی کلا زندگی رو باخته . باور کنید من الان ۵ ...

خیلی وقتها مقصر خود داداشامون هستن که اجازه میدن خانومشون هر طور دلش میخواد رفتار کنه.  

کم کم شما هم عادت میکنی. هرچقدر کمتر ببینیشون راحت تری. 

ما از این تاپیک نتیجه می گیریم که خواهر شوهر نباید مهربون باشه وگرنه زن داداشش پر رو میشه و رو کله ش ...

نمیدونم

کلا زندگی من تو واقعیت هم مایه ی عبرته برای دیگران

در این موردهم میدونم که خودم مقصر بودم من تک دخترم یه جورایی خونواده لوس بارم اوردن و بهم همیشه ذوق کردن هر زنداداشی که اوردیم من از ذوق میخواستم خودمو خفه کنم ... نمیدونم چرا شاید یه جورایی تو خونمون دختر ندیده بودم ...واقعا نمیدونم چرا هیچکی هم بهم نگفت هروقت بقولی ژیان شد ماشین زنداداشم میشه فامیل...(زنداداش خوبم هست نمونه ش رو زیاد دیدم لطفا کسی به خودش نگیره) ... حالا هرکدوم از اون زنداداشا که اومدن تو خونمون دوس ندارن شوهراشون حتی اسم منو هم بیارن...واقعا این انصاف نیست ما که کسی رو نداریم اینا میگن با ماهم رابطه نداشته باشید

خیلی وقتها مقصر خود داداشامون هستن که اجازه میدن خانومشون هر طور دلش میخواد رفتار کنه.   کم کم ...

آخه بنده خدا داداش من اصن اونطوری نیس بالاخره تو خانواده ی ما بزرگ شده با احترام و با شخصیت بار اومده و خداییش اجازه نمیده کسی به ما بی احترامی کنه . واسه همین ما مشکلاتمون همش پنهانیه در ظاهر انگار هیچ خبری نیس ولی در باطن ... اونا پر توقع شدن و خوش شانس بودن که گیرِ خانواده ی متواضعی مثه ما افتادن . خیلی دوس داشتم میتونستم بهشون یه چیزی بگم یا بزنم تو دهنشون و دیگه هیچ وقت نبینمشون . ولی خب داداشم و چکار کنم . بالاخره اون داره با داداشم زندگی میکنه . میترسم اگه کینه ها رو علنی کنم رابطه ی داداشم باهامون قطع شه . موندم تو برزخ . نه راهِ پس دارم نه راهِ پیش . تا کی باید تحمل کنم نمیدونم