2777
2789
عنوان

زن داداش ِ ...

| مشاهده متن کامل بحث + 4682 بازدید | 106 پست
شیردوشها برای همین روزا اختراع شد چه پرتوقعی میدونی معنی تقاضات چیه و چقدر برخورنده س مگه کار قدیم ...

شما خونتو کثیف نکن.اگه برخوردشو میدیدی بعد میفهمیدی من‌چی میگم.شیر دوشم‌بعدش خریدم‌از نوع برقیش.چون‌دستی نمیشد.

بنظرم هرکی سرش تو زندگی خودش باشه دیگه مشکلی نیس الان من نه کاری به جاریم دارم نه خواهرشوهرم نه اهل ...

مشکل اینه که ماهم سرگرم زندگی خودمون هستیم، این زن داداشا و خواهر شوهرا هستن که یه دفعه ای میپرن رو اعصاب آدم. 

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما خونتو کثیف نکن.اگه برخوردشو میدیدی بعد میفهمیدی من‌چی میگم.شیر دوشم‌بعدش خریدم‌از نوع برقیش.چون‌ ...

کاری به برخوردش ندارم

ولی هرکس بمن بگه بچتو شیر بدم یا بچمو شیر بده 

بد جور جواب میگیره چون از نظر من متوجه نیست داره چی میگه شماهم گویا متوجه نیستی تقاضات چقدر بده

❤❤❤❤❤❤❤
زن داداش من باجاریم طرح رفاقت ریخت و میخواست کاری کنه منو شوهرم از هم جدا بشیم هیچوقت نمیتونم هیچکد ...

اون دیگه چه جونوری بوده😲

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد
واقعا چطور میتونن این پیشنهادو بدن؟بده من شیر بدم یعنی چی

نمیدونم بعد میگه میخوام ب عنوان عمه اش شیر بدم ب توچه😣😣😣😣

یه  لحظه همه تون نگاه کنید مرسی  که نگاه کردی😐😐😐😐😐😐😐

بچه ها اون بنده رو بیخیال شید حالا رفته شیردوش گرفته دیگه بیاید یکم به من دلداری و راهنمایی بدید . کسی تجربه ی مشابه نداشته واقعا ؟؟!! چرا خواهر شوهرا انقدر کم شدن !!

بچه ها اون بنده رو بیخیال شید حالا رفته شیردوش گرفته دیگه بیاید یکم به من دلداری و راهنمایی بدید . ک ...

😂😂😂😂😂 دقیقا همه تو رو فراموش کردن😆😆😆😆

وای خداااا  من چقد خوجلم     
بچه ها اون بنده رو بیخیال شید حالا رفته شیردوش گرفته دیگه بیاید یکم به من دلداری و راهنمایی بدید . ک ...

چون حرفی بزنن عروسا میریزن سرش😐😐😐

یه  لحظه همه تون نگاه کنید مرسی  که نگاه کردی😐😐😐😐😐😐😐
اون دیگه چه جونوری بوده😲

خداراشکر خدا کمکم کرد و هیچکدومشون نتونستن به هدف شوم خودشون برسن

هنوزم باهم در رابطه هستن

کاش خدا این رابطه شومو قطع کنه

گاهی سرسری رد شو وزندگی کن دقت زیادی د ق ت میدهد
دیگه بدتر از زن داداش من کسی نیست که وایساد تو صورتمون گفت شما روزی یه بار میرین ......میدین و میاین ...

وایییی😨😱😱