2777
2789

شوهرم سفارش داده یه تبلت واسش بیارن میخواد گوشیشو بده به خواهرش البته گفت هر جور خودت صلاح میدونی خواهرش هم قهره تو خونه پدرش ماهیی ۶۰۰ بهش دادگاه میده گفته گوشیتو ۷۰۰ میخوام ماهی ۱۰۰ بیشتر نمیتونم بدم یعنی ۷ ماه طول میکشه گوشی شوهرم ۷۰۰ تومنه الان اما نمیدونم چیکار کنم بنظرتون بفروشم بهش باتوجه به اینکه الان ماهی ۶۰۰ میگیره میره مانتو ۱۹۰ تومنی میخره اما واسه بچه من که ۶ ماهه بدنیا اومده یه لباس ۱۰ تومنی هم نخریده لطفا راهنماییم کنید بدجنس نیستم اما واقعا اونا واسه ما دل نمیسوزونن به شوهرم گفتم فوقش میزاریم واسه احتیاط تو خونه باشه یه موقع ادم گوشیش خداب بشه تواین گرونی نخره

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن نفروش ب نظرم 

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
حالا خوبه میخواد پولشو بده ما بودیم ک شوهرم نمیگرفت 

نه شوهرم گفت میگیرم اما میترسم یه ماه بده یه ماه نده با توجه به اینکه خیلی خوش حساب نیست

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊
نده ب هیچ عنوان اگه خودت ب پولش نیاز داری. نقد بازار سرو دست میشکنن

اره واقعا نیاز دارم 

ببر بازار رو‌هوا میخرن خواهرشوهرت ب فکر‌خودشه توام ب فکر خودت باش 

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
ببر بازار رو‌هوا میخرن خواهرشوهرت ب فکر‌خودشه توام ب فکر خودت باش 

اره واقعا اونا حتی یه ذره به فکر ما نیستن

بازار بفروشش

کلی مشتری دست به نقد داره گوشیش تمیز تمیز

اره واقعا نیاز دارم 

نکن پس برو بازار بفروش ببین کی گفتم شوهرا همه زیر زیرک رد میکنن اینجوریم کنی ک دیگه هیچ من ب شخصه ب سرعت برای هفتصد تومنش نقشه میکشم میگم ک واجبه خرج فلان کنیم ن نیاز داریم نمیتونیم صبر کنیم بعد نقد بفروش. یه ترفند مدراس ک ب زنا میگن تصمیم با خودت ک گولت بزنن حواست باشه 

نکن پس برو بازار بفروش ببین کی گفتم شوهرا همه زیر زیرک رد میکنن اینجوریم کنی ک دیگه هیچ من ب شخصه ب ...

اره دقیقا ترفندشونه نه منم کوتاه نمیام چون خودم بچه دارم پول نیاز دارم

پس بفروشش . به شوهرت هم بگو پولشو لازم دارم

اره همینکارو میکنم