شوهرم سفارش داده یه تبلت واسش بیارن میخواد گوشیشو بده به خواهرش البته گفت هر جور خودت صلاح میدونی خواهرش هم قهره تو خونه پدرش ماهیی ۶۰۰ بهش دادگاه میده گفته گوشیتو ۷۰۰ میخوام ماهی ۱۰۰ بیشتر نمیتونم بدم یعنی ۷ ماه طول میکشه گوشی شوهرم ۷۰۰ تومنه الان اما نمیدونم چیکار کنم بنظرتون بفروشم بهش باتوجه به اینکه الان ماهی ۶۰۰ میگیره میره مانتو ۱۹۰ تومنی میخره اما واسه بچه من که ۶ ماهه بدنیا اومده یه لباس ۱۰ تومنی هم نخریده لطفا راهنماییم کنید بدجنس نیستم اما واقعا اونا واسه ما دل نمیسوزونن به شوهرم گفتم فوقش میزاریم واسه احتیاط تو خونه باشه یه موقع ادم گوشیش خداب بشه تواین گرونی نخره
خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊
یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذرهخواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
ببر بازار روهوا میخرن خواهرشوهرت ب فکرخودشه توام ب فکر خودت باش
یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذرهخواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
نکن پس برو بازار بفروش ببین کی گفتم شوهرا همه زیر زیرک رد میکنن اینجوریم کنی ک دیگه هیچ من ب شخصه ب سرعت برای هفتصد تومنش نقشه میکشم میگم ک واجبه خرج فلان کنیم ن نیاز داریم نمیتونیم صبر کنیم بعد نقد بفروش. یه ترفند مدراس ک ب زنا میگن تصمیم با خودت ک گولت بزنن حواست باشه