نترس تازه پاپ که نشون نمیده زگیل داری یا نه فقط اگر خدایی نکرده پیش سرطانی شده باشه میفهمن. و اگر همسرت داره این مهم نیست که شما علایم ظاهری نداشته باشی باید حتما تحت نظر دکتر چک بشی
خدایا مرسی که دخترمو بهم دادی تا یادم نره همیشه بگم شکرت🙏🙏🙏🙏 هروقت نی نی چهل روزه یا خانوم باردهر میبینم تا چند ساعت از ترس میلرزم .. تیکر تولد یک سالگی پرنسسمه... و تا ابد دیگه بچه نمیخام😕😕😕
من بدون هیچ رابطه ای تو دوران مجردی گرفتم در اثر رفتن به دستشویی کثیف و الوده
دکتر زیاد رفتم چرت و پرت زیاد بهم گفتن ولی یه دکتر رفتم یه محلول داد بهم یک هفته فقط روشون میزدم که کامل از بین رفتن و الان ۴ ساله میگذره ولی دیگه برنگشتن خدا رو شکر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چند وقت رابطه داشتین نگرفتی؟من سه سال رابطه دارم ولی هیچی ندیدم تا حا از شوهرمم یه جوریه رنگ پ ...
من هشت سال بود از ازدواج میگذشت البته چون روش جلوگیری ما ک ا ن د و م بود شاید اینم بی تاثیر نبوده بعد به سیستم ایمنی بدن هم بستگی داره. ان شاالله که برای شما هم مشکلی پیش نیومده.
اهان نمیدونم دعا کن برام که اینا اصلا زگیل نباشه اگه هست من نگرفته باشم انشالله اخه زن سخت خوب میشه& ...
اگرهم بود اشکالی نداره اصلا خودتونو ناراحت نکنید الان هم دوسته من هم همسرش دارن فقط سیستم ایمنیتون ذو بالا ببرید واکسن هم برنید استرس هم دشمن این بیماری هاست
خدایا مرسی که دخترمو بهم دادی تا یادم نره همیشه بگم شکرت🙏🙏🙏🙏 هروقت نی نی چهل روزه یا خانوم باردهر میبینم تا چند ساعت از ترس میلرزم .. تیکر تولد یک سالگی پرنسسمه... و تا ابد دیگه بچه نمیخام😕😕😕