2777
2789

دوستان من یه دختر ۴ماهه و یه پسر حدودا ۳ ساله دارم. میخوام برم امام زاده حسن تهران. به نطرتون ارزش وقت گذاشتن داره و کدوم پاساژو معرفی میکنید. ممنونم دوستا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگی دقیقا کدوم سمت میشه عزیزم

پاساژ ایده آل طبقه پایینش 

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
چقد گرونتر مثلا😞😞 قیمتم برام مهمه ولی نه دیکه اونجور که جنس بی کیفیت بگیرم

ن بابا پاساژ نرو برو گوچه جعفر جنب خوبه جنساش قیمتام خوبه

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍

اسم الانش خردپی هست 😁😁😁

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
نه واسه بچه زیاد چیزای خوبی نداره دو روز پیش رفتم خیلی هم گرونه

جدی ؟ نا امید شدم😞😞کرج خیلی گرونه  تهرانم جمهوری و اینا خیلی شلوغه جایی دیگم سراغ ندارم که پاساژا متمرکز باشه

کوچه جعفر جنی بپرس بهت میگن

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍
جدی ؟ نا امید شدم😞😞کرج خیلی گرونه  تهرانم جمهوری و اینا خیلی شلوغه جایی دیگم سراغ ندارم که پا ...

جمهوری قیمتاش فاجعس اصلا نرو جنساشم همه مجلسی

قبلنا رفته بودم خیلی سال پیش ولی اصلا یادم نمیاد که اون کوچه بچه گونه داشته باشه . خوب شد گفتی