2777
2789
عنوان

خرید لباس بچه گانه و نوزادی از امام زاده حسن تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 5592 بازدید | 21 پست
قبلنا رفته بودم خیلی سال پیش ولی اصلا یادم نمیاد که اون کوچه بچه گونه داشته باشه . خوب شد گفتی

همش بچگکنس الان من خفته پیش رفتم خرید واسه بچم

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد گرونتر مثلا😞😞 قیمتم برام مهمه ولی نه دیکه اونجور که جنس بی کیفیت بگیرم

ببین جدیدا قیمت نگرفتم ولی همیشه ایرانیان گرونتر از جاهای دیگه بوده و جنساشم با کیفیتن ایده ال باز یکم قیمتاش مناسبتره اونم جنسای خوبی داره 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
همش بچگکنس الان من خفته پیش رفتم خرید واسه بچم

مبارک باشه عزیزم. پس از همونجا شروع میکنم🌷 

امضاتو خوندم ان شاءالله برادرت هرچه زودتر به لفط خدا شفا پیدا کنه عزیزم🙏

من لباسای عید پسرمو از پاساژ ایده ال و کوچه جعفر گرفتم.لباس خونگی و مهمونی رو از پاساژ گرفتم چون هم جنسشون بهتر بود هم قشنگترن.اما لباس مجلسی رو از یه پاساژ تو کوچه جعفر گرفتم قیمتش خیلی مناسبتر از ایده آل بود.به نظر من لباس خونگی و مهمونی چون زیاد شسته میشه باید جنسش بهتر از مجلسی باشه

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖